Jure Lalić demolirao Cibonu!
Piše: ZadarSport, Kosarka.hr | Objavljeno 23.9.2008 u 23:28.
ZDNews.hr

Jure Lalić Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Charleoia pod vodstvom Dražena Anzulovića danas su pregazili Cibonu u pripremnoj utakmici. Cibosi su još jednom pali. Ovo je bio peti pripremni susret Cibone i treći poraz, a prelomljen je u trećoj četvrtini. Nakon što je domaćin na odmor otišao sa 3 poena viška, treću dionicu dobio je 27:10 i u potpunosti razbio sastav Velimira Perasovića.

Najefikasniji igrač susreta bio je naš Jure Lalić. Donedavni centar Zadra ubacio je starim rivalima 20 poena. Pankracije Barać nije bio toliko ubojit zabivši 4, dok je Dwayne Broyles ubacio 8. Vukovima su još ’naudili’ i američki centri domaćih Matela (16p) i Wilkinson (15p).

U redovima Cibone koja je u Belgiji bez američkog playa Earla Callowaya, dvoznamenkasti su bili hrvatski pekinški reprezentativci - Nikola Prkačin zabio je 14, Marin Rozić ubacio je 12, a Davor Kus 10 koševa.

Ciboni će u srijedu protivnik biti Bree, a odmah po povratku u Zagreb već u petak putuju za St. Peterburg na jaki turnir gdje će se prvo susresti s Himkijem, a potom i s CSKA ili domaćim Spartakom.

Charleroi - Cibona 89:58 (20:18, 15:14, 27:10, 27:16)
Charleroi: Johnson 3, Broyles 8, Hamilton 8, Riddick 6, Barać 4, Wilkinson 15, Massot 9, Lalić 20, Matela 16
Cibona: Markota 1, Kus 10, Krušlin, Longin 8, Prkačin 14, Troha, Vukušić 8, Andrić, Kaštropil, Zubčić, Princ 5, Rozić 12

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.