Službeni Tornado: "Zahtjevamo da se nova dvorana zove po Kreši Ćosišću!"
Piše: UN Tornado Zadar | Objavljeno 23.9.2008 u 15:48.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (arhiva)


UDRUGA NAVIJAČA TORNADO ZADAR

Priopćenje za javnost

Prije nekoliko mjeseci Udruga navijača Tornado Zadar izašla je u javnost sa priopćenjem koje ovog puta ponavljamo u cijelosti:

S obzirom da se završetak sportske dvorane na Višnjiku bliži samom kraju, odnosno da će se u skoro vrijeme odigrati i prve službene utakmice, a ista još uvijek nema "službeno“ ime, Udruga navijača "Tornado Zadar“ ovim priopćenjem želi skrenuti pozornost svekolikoj zadarskoj javnosti i naročito gradskim ocima koji su mjerodavni za imenovanje naziva dvorane, odnosno pokrenuti inicijativu da se dvorana nazove po velikanu i istinskoj legendi ne samo zadarske, već i svjetske košarke, Krešimiru Ćosiću.

Pošto je jučer trebao biti održan sastanak na kojem je jedina točka dnevnog reda trebala biti ime nove dvorane,a isti je odgođen zbog nama nepoznatih razloga,sada zahtjevamo da se povjerenstvo za dodjelu imena nađe u što kraćem roku, jer je do otvarajuče utakmice ostalo samo nekoliko dana,i TRAŽIMO da se nova dvorana nazove po velikanu svjetske,europske,hrvatske i zadarske košarke gosp. Krešimiru Ćosiću.

Udruga navijača Tornado Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.