Lakrdija na zadarski način: Odgođena sjednica za imenovanje nove dvorane na Višnjiku!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.9.2008 u 15:12.
ZDNews.hr

Na žalost dvorana još uvijek nosi ime(na)- "Pod pekom", "Višnjik"... Foto: ZadarSport (arhiva)


Jučer je trebala biti održana izvanredna sjednica Odbora za utvrđivanje prijedloga imena i naziva ulica, javnih poduzeća, spomenika i trgova na kojoj se trebao donijeti konačan odabir imena nove dvorane na Višnjiku. No ona nije donesena jer sjednica nije niti održana!

Renata Peroš, predsjednica odbora za imenovanja otkazala je unaprijed dogovorenu sjednicu iz za sada nepoznatih razloga, na kojoj je, prema našim saznanjima trebalo biti doneseno ime dvorane pa se dvorana više ne bi nazivala "Višnjik", "Pod pekom" itd… Članovi upravnog odbora su: Renata Peroš (HDZ), Rade Šimičević (HDZ), Ingrid Antičević-Marinović (SDP), Želimir Maštrović (HNS) i Damir Biloglav (HSP).

Jedini pravi i službeni prijedlog je ime „Krešimir Ćosić“ koji će za sada još uvijek ostati samo prijedlog. Postoji li možda neki drugi prijedlog za ime dvorane na Višnjiku još uvijek službeno nije potvrđeno, ali jedno je točno – ovo je velika sramota!

Sramota je da desetak dana prije otvaranja košarkaškog prvenstva nova dvorana u kojoj će igrati KK Zadar već sada ne nosi ime legende zadarske ali i svjetske košarke – Kreše Ćosića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.