Zebić: "Zaslužili smo barem jedan bod protiv Cibalije, idemo na visoku pobjedu protiv HAŠK-a"
Piše: H.B. | Objavljeno 22.9.2008 u 23:43.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: Arhiva (ZDS)


Trener Zadrana Dalibor Zebić bio je raspoložen nakon popodnevnog treninga u ponedjeljak, pa je sa mlađim igraćima nabacio partiju nogo-tenisa. Nakon treninga nam je kazao kako u kup utakmici protiv HAŠK-a idu na visoku pobjedu te je dodao kako će upravo ta utakmica doći u najbolje vrijeme kako bi se igračima podigao moral te kako bi bolje u nedjelju ušli u utakmicu sa Rijekom.

Vratili smo se kratko i na utakmicu sa Cibalijom. Zebić je uvjerenja kako su Zadrani zaslužili minimalno jedan bod u Vinkovcima, a to opravdava činjenicama kako su Mitrović i Rašo promašili dvije stopostotne prilike.

Što reći o utakmici Cibalije i Zadra?

"A što više reći, kao i sve dosadašnje utakmice, uvijek smo blizu tih bodova, ili bolje reći korak od boda. Nikako da dođemo do toga. Praktički smo u prvom napadu primili gol. Nakon tog gola Cibalija se vratila u svoju polovicu i premda smo imali loptu u svojim nogama, sve je to bilo jalovo do pred sam kraj utakmice kada smo napravili dvije, tri dobre akcije kada su se u stopostotnim šansama našli Mitrović i Rašo.

Jednostavno lopta neće u gol, neće i gotovo! Fali nam i malo te sportske sreće. Dinamu sve ulazi! Dinamo puca tri puta na gol i sve im uđe! Sesvete pucaju dvaput i sve im uđe, a mi nikako da damo gol iz izrađene šanse!"- u jednom dahu je kazao Zebić.

O formaciji 3-7-0 Zebić kaže kako je dobro zamišljena, no presjekao ih je rano primljeni gol

"Pa išli smo na to neko vraćanje samopouzdanja, slično kao protiv Zagreba u Kranjčevićevoj kada nam je trebao jedan bod da matematički osiguramo ostanak. Mislili smo se da će se kroz tu sredinu jedan igrač stalno ubacivati, međutim u startu nas je presjekao taj rano primljeni gol, a Cibalija više nije željela napadati tako da mi više nismo mogli ostvariti nadmoć pa im nismo niti stigli zaprijetiti."

'Zaslužili smo bod'

"Mislim da ako je Croatia zaslužila tri boda u Zadru da smo onda i mi zaslužili bod u Vinkovacima. Da smo osvojili bod, mislim da nitko ne bi bio nezadovoljan."

Bez Terkeša realizacija katastrofalno loša

"Istina, nedostaje nam puno Terkeš jer je davao golove iz nekih 'ne-šansi' kao što je napravio protiv Dinama tako da nam sigurno fali realizator. Fali nam onaj jedan igrač koji će povući ostatak momčadi, a mi ga nikako ne možemo pronaći."

'Nemamo vremena za eksperimentiranje, idemo na visoku pobjedu protiv HAŠK-a'

"Kup utakmica nam praktički dolazi u najbolje moguće vrijeme jer ćemo se kroz tu utakmicu pripremiti za nedjeljnu utakmicu sa Rijekom i ta utakmica će nam poslužiti kao 'predigra' i nadamo se neki pokazatelj da stvari idu na bolje. Tražimo pobjedu, visoku pobjedu da se vrati neko pouzdanje i da se pripremimo za nedjeljnu utakmicu s Rijekom, koja nam je, naravno, puno bitnija od kup utakmice. Idemo s najjačim sastavom jer se moramo 'vračati u život'."

'Mitrović i Tomasov spavaju, treba ih probuditi'

"Moramo probuditi Mitrovića, Tomasova vratiti u formu i moramo sve gurati prema naprijed tako da nemamo kada eksperimentirati ili odmarati neke igrače. Ježina je imao početničke nesigurnosti u prvim utakmicama, ali zadnjih par utakmica je djelovao sigurno, ali bitno je da se i ostali igrači vrate iz toga i bitno je da i oni počnu davati svoj obol i onda ne bi trebalo biti problema. Jednostavno, s ovom kup utakmicom moramo se dobro pripremiti za Rijeku." - za kraj je zaključio optimistični Zebić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.