Umor slomio Zadrane: Snaidero Udnine - Zadar 89-63
Piše: H.B. | Objavljeno 20.9.2008 u 22:03.
ZDNews.hr

Jere Macura propustio je ogled s Udinama radi ozlijede mišića Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra doživjeli su i treći uzastopni poraz na pripremama u Italiji. Danas je od Zadra bila bolja talijanska momčad Snaidero Udine. Kod Zadra su najbolji bili Dixon sa 19, Ružić sa 16, Johnson sa 13 te Stipčević sa 12 upisanih koševa. Zadrani su danas nastupali bez Jere Macure (koji je u jučerašnjoj utakmici protiv Virtus Bologne zadobio jači udarac u predjelu mišića lijeve noge).

Također, Zadrani od samog početka priprema (još uvijek) ne mogu računati na Dejana Ivanova i Todora Gečevskog koji obavljaju svoje reprezentativne dužnosti te nisu na dispoziciji treneru Zadra.

U kratkom razgovoru za ZadarSport direktor kluba Giuseppe Giergia kazao je kako nema razloga za brigu: "Igrači su umorni. Iscrpljeni su od svakodnevnih putovanja autobusom i normalno je da se dogodi pad u igri. Beck je umoran, a što se tiče centarske linije jedino smo imali Šarliju koji se nije najbolje snašao i Ružića koji je odigrao dosta dobro. Rok se polako vrača, a danas je odigrao petnaestak minuta i upisao 13 koševa.

Ova tri poraza ne znače apsolutno ništa i mi smo zadovoljni igrama Zadra s obzirom na svakodnevna putovanja. Također nam fale dva ključna igrača centarske linije Ivanov i Gečevski. Sve u svemu, možemo biti i više nego zadovoljni viđenim."
- kazao nam je Giergia nakon susreta.

SNAIDERO UDINE Contento, Musso 8, D'Ercole 6, Ortner 4, Antonutti 18, Di Giuliomaria 7, Romero 10, Torres 14, Maganza ne, Gomez, Jackson 20. Coach Attilio Caja.
ZADAR Stipčević 12, Dixon 19, Johnson 13, Prostran, Šarlija 2, Ružić 16, Macura, Olivari, Beck 3, Rančić.
SUCI Migotto di San Stino, Riosa e Cerbaucich di Trieste.
REZULTAT PO ČETVRTINAMA 1/4: 22-20, 2/4: 53-28, 3/4: 68-42, 4/4: 89-63.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.