Tornado: "Reno odlazi, sramotiš grad i klub"
Piše: Udruga navijača Tornado Zadar , Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.9.2008 u 17:31.
ZDNews.hr

Tornado na utakmici Zadar - Croatia Sesvete (1:2)


Udruga navijača Tornado Zadar danas se oglasila danas službenim priopćenjem u kojemu između ostaloga piše kako svoje nezadovoljstvo iskazuju na tribini. Ogradili su se od slučaja 'strašilo', ali i od novih grafita na kojima je prozivan vanjski suradnik NK Zadar Reno Sinovčić. Prenosimo vam priopćenje u cijelosti:

"U povodu posljednjih događaja oko NK Zadar Udruga navijača "Tornado Zadar" izdaje sljedeće priopćenje za javnost:

Ogorčeni smo izjavama takozvanog vanjskog suradnika gosp. Rena Sinovčića i još jednom se ograđujemo od razno raznih parola napisanih oko stadiona.

Svoje nezadovoljstvo izražavamo na tribini i samo na tribini. Ali također ne možemo prijeći preko nekih njegovih uvreda. U najboljoj volji smo se vratili na Stanove da pomognemo NK Zadar u ostvarivanju što boljih rezultata,ali očito smo smetnja gospodinu Sinovčiću .

Ovim putem ga pozivamo u ime svih pripadnika Tornada i svih prijatelja NK Zadar da ode iz NK Zadar i da ne sramoti klub i grad. Nakon onakvih njegovih izjava ne pristajemo na nikakva pomirenja i kompromise dok je on u NK Zadar.

Sa ovim priopćenjem apeliramo na sve gradske čelne da se zapitaju gdje ide ovaj klub i kakve to izjave čelnik ovog kluba daje u medije. Ovaj grad je star 3000 godina i njegove sportske institucije bi trebali voditi školovani ljudi .

O daljnjoj podršci NK Zadru ćemo odlučiti nakon sastanka upravnog odbora udruge navijača Tornado Zadar i svi navijači će biti o tome pravodobno obaviješteni."


UDRUGA NAVIJAČA
Tornado Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.