Ančić i Belluci otvaraju Davis Cup na Višnjiku
Piše: 057info.hr | Objavljeno 18.9.2008 u 15:07.
ZDNews.hr

Foto: 057info.hr


Danas su u crkvi Sv. Donata izvučeni parovi Davis Cup susreta između Hrvatske i Brazila. Prvi susret, sutra s početkom u 14 sati, igraju Thomaz Bellucci i Mario Ančić.

Parovi su se izvlačili na način da prvi dan najbolji igrač jedne reprezentacije igra protiv drugoplasiranog one druge, tako da ćemo sutra gledati susrete Ančića i Belluccija te Karlovića i Alvesa.

U subotu su na rasporedu parovi,a sve je iznenadila odluka izbornika Prpića da Zovko i Karanušić igraju susret parova protiv Brazilaca, čiji je par Melo-Sa jedan od trenutno najboljih na svijetu.
Treći dan igraju se posljednja dva susreta u kojem se sastaju „najbolji reketi" obiju reprezentacija, dok u posljednjem susretu oba izbornika imaju pravo na odabir igrača koji će izići na teren.

- Od početka imam slatke brige, što znači da imam podjednako dobre igrače u reprezentacije. Marin Čilić je u odličnoj formi u posljednje vrijeme i to će biti veliki nedostatak za nas, ali imamo dva odlična igrača koji jednako dobro mogu nastupiti u singlu. Nedostatak Čilića je sigurno kombinacija manje za nas, ali bez obzira na to mislim da je kvaliteta naše reprezentacije još uvijek velika.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.