KK Zadar: Pojedinačne ulaznice od 30 - 300 kn, pretplata od 490 - 3200 kn
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.9.2008 u 14:01.
ZDNews.hr


Prodaja karata preko interneta
Dugoročno, mi možemo vršiti prodaju karata iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj preko interneta ili preko agencija koja će imati dogovor s nama te će se preko nje moći kupiti karte. Znači, ta agencija imati će poseban softver preko kojega će stupiti direktno u kontakt sa sustavom na Višnjiku i prodaja karata ići će neometano, jednako kao da ste kartu kupili ispred dvorane." - kazao je Dino Bailo.
S početkom u 12 sati danas je u prostorijama KK Zadar održana press konferencija za novinare na kojoj su Dino Bailo, Kristijan Magaš, Davor Perišić i Mario Gavran u javnost poslali prve službene informacije o pretplatničkim kartama za novu sezonu, kako doći do njih te na koji način rezervirati svoju kartu.

Predsjednik KK Zadar, Kristijan Magaš: Znamo da je veliki interes za početak prodaje pretplatničkih karata koje se sutra u 9 sati u jutro počinju prodavati. Htio bih reći da dosta kasnimo s tom prodajom , ali na žalost zbog tehničkih uvjeta zbog sustava 'ticketing' koji je trebalo uvesti u dvoranu Višnjik, pa nismo mogli ranije.

Cijene koje su priložene u letku (donja slika) su ispod ekonomskih cijena, znači, išli smo s minimalnim cijenama da probamo puniti dvoranu, da aktualiziramo košarku u gradu Zadru, da privučemo što više gledatelja te da naš tim ima što veću podršku s tribina. Tim koji smo ove godine okupili stvarno je respektabilan i stvarno možemo potvrditi one ambicije da ćemo probati ući u Euroligu, ustvari moramo uči u Euroligu ove godine.

Idemo na osvajanje PH, kupa, a u EuroCup-u se nadamo prolazu u drugi krug i to bi bili naši ciljevi za ovu sezonu. Sezona koja je pred nama obećava dosta kvalitetnih utakmica na Višnjiku, a ja se nadam da će na svakoj utakmici dvorana biti puna. Također, pokušat ćemo spriječiti što je manje besplatnih karata upravo zbog niskih cijena. Trudit ćemo se da stvarno svi kupe svoju kartu, da pomognu i nama i ŠC Višnjik financijski.

Mi ne koristimo besplatno dvoranu, već smo se dogovorili zajedno, napravili smo ugovor, a dio od prodaje ulaznica ide ŠC Višnjik i taj dio bi trebao pokriti naše korištenje dvorane, tako da ŠC Višnjik funkcionira na ekonomskoj razini.


Dino Bailo, direktor ŠC Višnjik: "Što se tiče 'ticketinga', isprike zbog malog kašnjenja. Naime, mi smo uočili da bi taj sustav 'ticketinga' koji ima SC Višnjik mogli implementirati na ostale zadarske tvrtke stoga smo zatražili da se izvrše preinake u konfiguraciji opreme. Što to znači? – To znači da će sutra taj sustav naplate moći koristiti i NK Zadar, kazalište i ostale ustanove.

U početak je počela montaža opreme, a dio sustava je pušten u testni pogon i on se u ovom trenutku testira, tako da će on sutra biti spreman za rezervaciju i prodaju karata. Ja se unaprijed ispričavam ako bi u budućnosti možda bili nekih sitnih tehničkih problema jer ipak je to jedan sofisticirani informatički sustav. Vjerujem da grešaka neće biti, no, ukoliko ih bude ja se ispričavam unaprijed.

Prva faza je puštanje u prodaju godišnjih karata za sljedeću natjecateljsku sezonu KK Zadar, druga faza slijedi odmah nakon Davis Cupa kada će cijeli sustav ponovno biti u funkciji. Ono što je bitno naglasiti je to da će se sustav 'ticketinga' koristiti ne samo za košarkaške utakmice već i za ostale sadržaje, a besplatno puštanje u dvoranu više neće biti moguće kao što je to do sada bilo iz razloga što je na Višnjiku postavljen video nadzor koji je u funkciji od 16. svibnja ove godine i radi 24 sata na dan. Znači, snima se sve što se događa ispred dvorane, iza dvorane i u samoj dvorani."


Prodaja karata na više lokacija u gradu
"Kada cijeli sustav proradi i kada počnemo prodavati i pojedninačne karte, to će se odvijati na više prodajnih mjesta u gradu, a osim u Jazinama prodaja će biti i na Višnjiku. Naći ćemo i jedno prodajno mjesto u centru grada i na još jednom mjestu u gradu, tako da se ne stvaraju gužve jer u prodaji će biti osam tisuća karata." - kazao je Magaš.
Davor Perišić, direktor KK Zadar: "Svaki ulazak i izlazak iz dvorane biti će evidentiran na kartici, znači nema mogućnosti da dvije osobe uđu preko jedne iskaznice. Što se tiče pretplate koja počinje sutra, molimo vas za razumijevanje ukoliko dođe do nekih pogrešaka.

Godišnja iskaznica koja će se izdavati do početka PH biti će privremena, međutim, s vremenom ćemo tu kartu zamijeniti. Tornado ima kompletno cijelu tribinu na jugu s kojim smo mi to sve dogovorili. Što se tiče marketinškog dijela, letci će biti podijeljeni na kućne adrese kako bi građani bili upoznati detaljnije s cijenama i planom dvorane. Što se tiče pretplate, ona se odnosi na regularni dio sezone, točnije 23 utakmice s time da će pretplatnici koji su kupili godišnju ulaznicu imati prav prvokupa za 'play off' i sljedeća takmičenja nakon toga. Besplatnih karata neće biti, ali imat ćemo dio privilegiranih karata za invalide, znači HVIDRA, treneri i suci koji će plaćati jedan dio iznosa koji će biti samo za njih."


Mario Gavran, predsjednik UN Tornado Zadar: "Pozivamo sve navijače, i starije i mlađe da nam se pridruže na našoj tribini. Znamo svi da su nam Jazine tetovirane u srce duboko, ali se nadamo da ćemo pisati zlatnu povijest KK Zadar i o novoj dvorani tako da još jednom pozivam sve navijače da nam se pridruže na tribini u novoj dvorani, bili oni stari ili mladi da damo podršku našem klubu, kao što smo to do sada činili." - taključio je današnju pressicu Gavro.


Cijene ulaznica

"Žuta zona" 30 kn (godišnja 490 kn)
"Tornado zona" 30 kn (490 kn)
"Plava zona" 50 kn (810 kn)
"Ring zona" 60 kn (970 kn)
"Obiteljski VIP" 70 kn (1130 kn)
"Press VIP" 80 kn (1290 kn)
"Zlatni VIP" 200 kn (3220 kn)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.