KK Zadar - KK Koper 87-68. 20 Koševa Becka, 18 Macure
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.9.2008 u 21:04.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (Arhiva)


Košarkaši Zadra nastavljaju s pobjedničkim nizom! Nakon što su se jutros zaputili prema Sloveniji, pomalo umorni igrači Zadra danas s početkom u 19 sati odigrali su prijateljsku utakmicu sa slovenskim Koprom te pobijedili rezultatom 87-68.

U redovima Zadra najbolji je bio Jere Macura sa 18 postignutih koševa i 18 skokova (!) te 5 blokada. Romel Beck postigao je 20 koševa.

Iako su košarkaši Zadra na poluvremenu vodili tek sa 5 koševa razlike, u drugom dijelu su se razbudili te demolirali slovensku momčad Kopra sa 19 koševa razlike. Konačan rezultat bio je 87-68 za momčad Zadra.

Utakmica otvorena za javnost

Kako doznajemo od kolega i prijatelja koji su bili na utakmici, nije bilo nikakvih zabrana niti poteškoća kao što je bilo na Višnjiku i u Jazinama, već je utakmica bila otvorena za sve gledatelje koji su odlučili ući u dvoranu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.