Zovko umjesto Čilića
Piše: Hina | Objavljeno 17.9.2008 u 20:27.
ZDNews.hr


Lovro Zovko bit će četvrti član hrvatske reprezentacije za susret Davis Cupa protiv Brazila ovog vikenda u Zadru, umjesto Marina Čilića koji ne može nastupiti zbog upale mišića lica.

Tu je odluku službeno potvrdio izbornik Goran Prpić, najavivši da će Zovko u Zadar stići u srijedu poslijepodne ili u četvrtak ujutro.

Zovko je prošlog tjedna u paru s Ukrajincem Stahovskijem bio pobjednik "challengera" u Orleansu, a ovog trena nalazi se na 54. mjestu igrača svijeta u paru. To je za samo jedno mjesto lošiji plasman od najboljeg renkinga, ostvarenog prije dva mjeseca.
Prvi dvoboj igra se u petak s početkom u 14 sati. Ždrijeb, na kojem će biti objavljene nominacije za mečeve, na rasporedu je u četvrtak u 13 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.