Reno Sinovčić: "Nema više besplatnih karata za huligane. Takvi nam ne trebaju na stadionu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.9.2008 u 21:23.
ZDNews.hr

Vanjski stručni suradnik NK Zadar - Reno Sinovčić Foto: ZadarSport (Arhiva)


U noći s nedjelje na ponedjeljak na zidu sjeverne tribine pojavilo se nekoliko uvredljivih grafita kojima su navijači Zadar izrazili svoje negodovanje radi vrlo loše situacije u NK Zadar. Naime, nakon sinoćnjeg poraza od Croatie iz Sesveta momčad Dalibora Zebića 'zacimentala' se za samo dno tablice 1.HNL te za predposljednjim Šibenikom zaostaje 6 bodova. Između ostaloga, na grafitima je pisalo: "Ovo je naš grad i klub", "Reno odlazi", "Od kluba ste napravili sprdnju", "Reno cigane i lopove".

"Što se samih grafita tiče mene oni uopće nisu zasmetali toliko koliko me zasmetala činjenica da ti isti huligani besplatno ulaze na naš stadion. Vandali koji su ovo napravili nemaju pojma o nogometu niti nam bilo kako s tim glupostima ne pomažu.

Od kako sam ja došao u klub sve je krenulo na bolje i svatko dobro radi svoj posao. Vratili smo se iz druge lige, a tih navijača nije bilo godinama s nama. Oni nam ne trebaju. Takvi navijači nikome ne trebaju. Oni jednostavno ne razume koliki je pritisak na svim mladim igračima koji se još trebaju dokazati.

Od sada, ako žele doći na utakmice morati će platiti karte. Pa nismo mi budale da im mukte dajemo karte a da nam oni skandale rade sutra dan. Od sada pa na dalje neka se snalaze kako znaju, a klub im više neće biti na raspolaganju i mogu slobodno zaboraviti na našu pomoć." - kazao je Reno Sinovčić u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.