Ekskluzivno: Mario Matanović potpisao na dvije godine
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.9.2008 u 15:45.
ZDNews.hr

Mario Matanović (lijevo) Foto: Arhiva


Nogometni klub Zadar danas je potpisao ugovor s još jednim mladim i perspektivnim igračem. Nakon potpisa Ljubičića, Bačka, Sladojevića i Šiklića, svoj potpis na ugovor s NK Zadar stavio je i Mario Matanović.

Mario je do sada igrao u talijanskom Montesilvanu a na probi u Zadru bio je više od dva mjeseca, da bi danas potpisao ugovor na dvije godine. Iako je prošao kompletnu zadarsku pkolu nogometa, svoj prvi neslužbeni seniorski debi za momčad Zadra imao je na pripremama Zadra u Moravskim Toplicama protiv Rudara iz Crne Gore gdje je ušao u drugom dijelu susreta te postigao pogodak za svoju momčad.

U upravi kluba o Mariju samo riječi hvale, pa je tako u nedavnom razgovoru za ZadarSport sportski direktor Zadra prof. Josip Bepo Bajlo sasuo hrpu pozitivnih komentara o ovom mladom igraču: "Mario je jedan kvalitetan igrač. Prije svega on je prošao našu školu nogometa, a spletom okolnosti karijeru je nastavio u Italiji, i to vrlo uspješno. On je izdanak zadarske škole nogometa i sigurno je da se radi o vrlo dobrom igraču koji može igrati na svim pozicijama u veznom redu." - kaže Bajlo o mladom talentu Matanoviću.

Podsjetimo, u prijateljskoj utakmici protiv NK Arbanasi (Zadar – Arbanasi 6-0) Mario je u igru ušao u drugom dijelu susreta te je svojim točnim i preciznim asistencijama uspješno upošljavao prvog napadača Mitrovića, a za samo desetak minuta u igri postigao je i lijep gol sa desetak metara. U kratkom razgovoru za ZadarSport Mario je kazao kako je presretan što je konačno potpisao za Zadar.

Sližbeno predstavljanje novopridošlih igrača zakazano je za petak u 10 sati u prostorijama NK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.