Mali nogomet: Kondor pobjednik 'Streljane 08' Denis Virovac igrač turnira
Piše: H.B. i H.M. | Objavljeno 10.9.2008 u 7:55.
ZDNews.hr

Momčad Kondor - pobjednik turnira Foto: A.H.


Od 30.kolovoza do 6.rujna održan je turnir malonogometni turnir "Streljana 08", na igralištu na umjetnoj travi kod streljane u Mocirama. Turnir je bio osmišljen tako da nastupaju 'kvartovske' momčadi. Na turniru je nastupilo 8 momčadi raspoređenih u dvije skupine, a prve dvije momčadi iz svake skupina otišle su u polufinale.

Iz skupine A polufinalisti su bili momčad "Kondra" (ujedno i domaćin turnira) te ekipa Plovanije dok su se iz skupine B u polufinale plasirale momčadi Ploča (glavni favorit turnira) te momčad Bude Borjana.

Polufinalni dvoboji: Kondor- B. Borijan 7-1, Ploča – Plovanija 3-2

Finale: Kondor- Ploča 2-1

Momčad Kondora igrala je u sastavu: Denis Virovac, Hrvoje Medved, Marin Mazija i Kristijan Dražević. Denis Virovac iz Kondora proglašen je igračem turnira.

Nakon odigranog turnira uslijedila je dodjela nagrada na, a konačni poredak bio je: 1. Kondor 2. Ploča 3. Plovanija 3. B. Borijan. Organizatori turnira odlučili su se na dvostruku dodjelu pehara, točnije za drugu trećeplasiranu ekipu B. Borijana. Organizatori turnira ujedno su se zahvalili svim ostalim sudionicima turnira.

I nakon svega valja spomenuti treće poluvrijeme koje se odigralo u prostorijama streljane uz bogatu roštiljadu. Nazdravilo se uspješnom turniru, a na kraju svega je pala i pjesma uz veselo i ugodno druženje, što je bio i bit cijeloga turnira.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.