Aco Petrović otpisao Marčinkovića.
Piše: H.B. | Objavljeno 9.9.2008 u 23:51.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković Foto: Arhiva


Iako nekada pun hvale za mladog i talentiranog igrača, još pri početku protekle sezone, trener Zadra Aleksandar Petrović nakon jučerašnjeg treninga (utorak pr.a) kazao je mladom igraču Zadra Pavli Marčinkoviću kako na njega neće računati u novoj natjecateljskoj sezoni te mu predložio da sutra ode na dodatne razgovore sa sportskim direktorom Giuseppeom Giergiom, te da dogovori možebitnu posudbu. "Na samom početku priprema ja sam trenera pitao kakvi su njegovi planovi za moju budućnost što se tiče igranja u Zadru u novoj sezoni, no on mi je rekao da se strpim neko vrijeme pa će mi znati reći. Jučer mi je kazao nakon treninga kako se vratio Juby i da sam višak te da neće na mene računati u novoj sezoni. Ujutro bih se trebao vidjeti sa gospodinom Giergiom pa ćemo vidjeti kako i što dalje. Sigurno je da ću otići kao Zadrov igrač na posudbu jer imam dugogodišnji ugovor sa Zadrom, a idem u neki od klubova u kojemu ću igrati konstantno a ne sjediti na klupi" – kazao je Pavle Marčinković.

Sportski direktor kluba Giuseppe Giergia u razgovoru za ZadarSport kazao je kako je Pavle 2007. Bio jedan od najboljih juniora te kako još mora raditi na sebi. "Pavle Marčinković je veliki potencijal zadarske škole košarke i mi računamo na njega, a zato smo i potpisali višegodišnji ugovor s njim, a uz njega i s Tonijem Prostranom i Marinom Šarlijom. Što se trenera Petrovića i njegove odluke tiče, vidjet ćemo što i kako ćemo s Pavlom jer ga ne želimo izgubiti. Najbolje bi bilo da negdje odigra kvalitetnu sezonu kao prvotimac te da se onda dogodine vrati kao gotov igrač, baš kao što smo imali situaciju sa Stipčevićem, jer najgore je kad igrač sjedi i ne igra." – za kraj je kazao Giergia

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.