Zadar - Arbanasi 6:0 / Reno Sinovčić ekskluzivno za ZadarSport: "Matanovića ćemo uskoro registrirati"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.9.2008 u 23:35.
ZDNews.hr

Mario Matanović odigrao je odlično drugo poluvrijeme te je postigao pogodak.


Zebić: "Zadovoljan sam iako sam se nadao boljoj igri preko bokova"
"Pa dobro, ovo su prije svega utakmice za napadače i za vezni red, radi malo protoka lopte, ali sigurno je da sam zadovoljan iako sam se nadao da ćemo malo bolje igrati preko bokova. Tu se nismo baš pokazali, ali dobro, malo smo u ovoj utakmici htjeli odmoriti neke igrače, cilj je ispunjen i idemo se spremati za važnu utakmicu protiv Croatie iz Sesveta. Što se tiče pogodaka Ljubičića, Mačka i Šiklića, moram kazati da su oni motiviraniji od ostalih igrača. Mislim da je od tog trojca Šiklić ostavio najbolji dojam. Ljubičić je pokazao dosta čvrstine u sredini terena, Bačak se našao u par prigoda, no očito je da je po 'ručnom', a ovaj tjedan priprema sva trojica će iskoristiti da budu u što je moguće boljoj formi."

Vuković bolestan

"Vuković je bolestan, ima trovanje želuca pa je 'Tumba' danas branio." – zaključio je raspoloženi Zebić.
Nogometaši Zadra deklasirali su danas momčad Arbanasa u prijateljskoj utakmici na Stanovima pred dvjestotinjak gledatelja rezultatom 6:0. Valja istaknuti kako su različita šestorica igrača Zadra postigla šest golova, a od toga sva tri nova pojačanja – Ljubičić, Šiklić i Bačak. Prvih desetak minuta momčadi su ispitivale snage, a igra se uglavnom odvijala na sredini terena.

U 21. minuti Zadrani su načeli mrežu Arbanasa. Surać je odlično proigrao Bilavera na desnom boku koji preciznim centaršutem 'pogađa' Bačka koji poentira za 1-0. Na drugi pogodak nije se trebalo čekati previše. Samo nekoliko minuta kasnije, u 24. Minuti mladi napadač Zadra Ante Mitrović kvalitetnom loptom upošljava Suraća koji izlazi sam pred vratara Pinčića i efikasno pogađa za 2-0.

U 30. minuti susreta Zadrani su već vodili sa 3-0. Na asistenciju Suraća Mitrović se našao oči u oči s Pinčićem te pogodio, pomoćni sudac podiže zastavicu radi navodnog igranja ruke, ali glavni sudac priznaje gol mladog Zadranina. Samo sedam minuta trebalo se čekati do sljedećeg pogotka. U 37. Minuti Župan odlično pronalazi usamljenog Ljubičića koji neometan postiže svoj prvi gol u dresu Zadra. Jedini ozbiljniji udarac u okvir zadarskog gola Arbanasi su imali u 38. minuti kada Škoda preciznim udarcem iz slobodnog udarca pogađa prečku ukopanog 'Tumbe'.

Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 4-0 za Zebićeve izabranike. U drugom dijelu Zebić je u igru uveo šestoricu novih igrača, Matanovića, Milina, Gregova, Marunu, Mišlova i Modrića. U 68. minuti Gregov je odlično pronašao razigranog Matanovića sa desetak metara postiže efikasan pogodak za vodstvo domaćina od 5:0. Gol za konačnih Zadar – Arbanasi 6:0 postavio je Šiklić u 78. minuti odličnim 'felš udarcem' sa tridesetak metara.

Reno Sinovčić za ZadarSport: Matanovića ćemo uskoro registrirati

U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport, vanjski stručni suradnik NK Zadar Reno Sinovčić potvrdio je kako će Mario Matanović uskoro potpisati za NK Zadar. "Što se Marija tiče, mi smo poslali službeni zahtjev za njegove papire. Procedura je takva da mi preko HNS-a tražimo papire igrača, a onda HNS i talijanski nogometni savez dalje rješavaju stvari. Nama je cilj njega što prije registrirati kao službenog igrača NK Zadar jer se radi o kvalitetnom igraču koji je s nama od početka priprema." – za kraj nam je kazao Sinovčić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.