Zadar - Azovmash 89-88
Piše: ZDS | Objavljeno 6.9.2008 u 22:03.
ZDNews.hr


Košarkaši Zadra u drugoj pripremnoj utakmici u Jazinama su bili bolji od Azovmaša 89-88. Zadrane su predvodili dobro raspoloženi Rok Stipčević koji je upisao 21 koš te novak u redovima Zadra Hrvoje Perić sa 20 upisanih poena. Prema našim saznanjima, trener Zadra nije previše rotirao, a baš kao u utakmici protiv Urala, priliku nije dobio niti krilni igrač Zadra Pavle Marčinković, a 'sitnu' minutažu upisali su Prostran i Šarlija.

Najbolji igrač jučerašnje utakmice Zadar – Ural, Jere Macura danas je vrlo brzo ispao iz igre. Naime, u treću četvrtinu ušao je s jednom osobnom pogreškom da bi u prvih 5 minuta treće četvrtine sakupio dodatne četiri osobne pogreške čime je njegov nastup u utakmici protiv Azovmaša vrlo brzo završen.

Također doznajemo kako su odlično odigrali i Tome Ružić i Damir Rančić, s nekoliko vrlo atraktivnih trica. Priliku u redovima Zadra dobio je i Danko Šestić – igrač koji se već neko vrijeme nalazi na probi u Zadru, a prema riječima našeg izvora, pošto se ne radi o igraču koji je vrsni tehničar, Šestić je danas kvalitetno odradio svoj posao te uvelike doprinio pobjedi Zadra, posebno u obrani. Vrlo dobar je bio i Romel Beck koji je upisao 15 koševa. "Sve u svemu, bila je to prljava i gruba, ali u konačnici kvalitetna utakmica." – kazao nam je naš izvor.

Zadranima se još nisu pridružili Malik Dixon koji bi u Zadar trebao pristići u ponedjeljak. Juby Johnson od jučer je u gradu, a dolazak Dejana Ivanova i kapetana Todora Gečevskog očekuje se negdje iza 20. ovog mjeseca.

Zadar: Stipčević 21, Perić 20, Rančić 16, Beck 15, T. Ružić 8, Macura 8, Šestić 1


Aco ironičan prema navijačima, utakmice i dalje zatvorene za novinare i ostale gledatelje

Kao što smo i ranije pisali, jučerašnja utakmica Zadra i Urala bila je zatvorena za javnost i medije. "Odluka da novinari ne prisustvuju pripremnim utakmicama došla je direktno od trenera Zadra Aleksandra Petrovića, a mi kao klub smo je odlučili ispoštovati.“ – kazao nam je danas u kratkom razgovoru predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš, pa danas nismo niti išli na utakmicu s ciljem da uđemo u Jazine, već smo izvještaj dobili od nekoliko izvora bliskih klubu. Također valja napomenuti kako su Jazine danas bile uistinu prazne, s obzirom na to da je jučerašnji članak koji smo objavili očito djelovao na trenera Zadra koji ovaj put nije dopustio ulaz 'odabranim' gostima kao jučer.

Petrović naredio pražnjenje dvorane nakon utakmice Union Olimpije i Urala

Današnja utakmica između Union Olimpije i Urala igrala se u Jazinama pred publikom, dakle, svima je bio dozvoljen ulaz. Kako doznajemo od izvora koji se našao na utakmici Union Olimpije i Urala, trener Zadra Aleksandar Petrović još jednom je naredio pražnjenje dvorane nakon završene utakmice, na čuđenje pedesetak gledatelja koji su jednostavno napustili dvoranu.

Petrović ironičan prema zadarskim navijačima

U razgovoru za Novi Radio danas je trener košarkaša Zadra kazao ironičnim glasom kako nije njegov problem to što navijači žele gledati pripremne utakmice. Pitamo se, kako nije njegov problem kada je upravo on zabranio istim tim gledateljima, i što je najgore od svega, novinarima da prate pripremne utakmice Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.