NOVINARI I DALJE NEPOŽELJNI NA UTAKMICAMA ZADRA
Petrović: "Macura je bio sjajan u svim segmentima igre protiv Urala"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.9.2008 u 13:07.
ZDNews.hr

Aleksandar Petrović - Aco Audio: Novi Radio / Valentino Matešić


Nakon jučerašnje pobjede košarkaša Zadra nad Ural Greatom (82-80) u utakmici zatvorenoj za javnost i novinare (na kojoj je bilo 'odabranih' osoba koje su neometano gledale prvu utakmicu Zadra u novoj dvorani), novinar Novog radija Valentino Matešić razgovarao je sa trenerom momčadi Zadra Acom Petrovićem koji je nakon utakmice kazao kako je zadovoljan višeđenim, ali je naglasio kako je vrlo vjerojatno kako će današnji ogled s Azovmashom izgubiti (???).

"Macuru je 'izbacila' igra, jer način na koji smo igrali i napadali njihove visoke centre je definitivno pogodovao Macuri. Međutim, igra 'izbacuje' . Jučer je 'izbacila' Macuru koji je odradio sjajan posao u svim segmentima igre, čak je pogodio i neke 'penale'" – kazao je Aco.



Momčad Zadra večeras s početkom u 19 sati igra još jednu u nizu pripremnih utakmica, ali umjesto na Višnjiku, utakmica protiv Azovmasha će se odigrati u Jazinama. Iako je novinarima ulaz bio zabranjen na jučerašnju utakmicu protiv Urala, ne sumnjamo kako će se i danas ponoviti priča pa će gledatelji i ostala vjerna zadarska publika vjerojatno ostati bez detaljnijih statističkih podataka.

Novinarima i ostaloj publici i dalje zabranjen ulaz na utakmice

Iako su utakmice Olimpije, Urala i Azovmasha u Jazinama bile otvorene svih proteklih dana, trener Zadra Aco Petrović odlučio je zadarskim navijačima zatvoriti vrata, te je na kraju razgovora na konstataciju Valentina Matešića, novinara Novog radia kako su navijači nezadovoljni što nemogu prisustvovati pripremnim utakmicam kazao kako je to „njihova stvar“…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.