Marin Ljubičić: "Nadam se da ću 'upasti' u prvi sastav Zadra"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.9.2008 u 23:49.
ZDNews.hr

Ferdo Milin i Marin Ljubičić Foto: Arhiva (ZDS)


Ivan Bačak, Marin Ljubičić i Bruno Šiklić prije nekoliko dana su se priključili prvoj momčadi Zadra. Od 'čistke' ništa nema - riječi su sportskog direktora NK Zadar prof. Josip Bajla koji nam je prije nekoliko dana kazao kako ni Milin ni Mišlov ne moraju strahovati za svoju poziciju ukoliko se izbore za prvi sastav, ispred Ljubičića.

"Borba će biti poštena. Svaki igrač na treningu ima slobodu i ako trener odluči njega ubaciti u prvi sastav onda je to očito s razlogom. Ni Milin niti bilo koji drugi igrač ne mora strahovati za svoju poziciju ukoliko bude bolji od novopridošlih pojačanja. Konkurencija je dobra i to je zdravo za ekpu.

Nas prate i ozljede igrača, a biti će tu i kartoniranih igrača tako da smo se morali pojačati. Igrači koji žele igrati u prvom sastavu moraju se izboriti, a to mogu jedino kroz treninge i utakmice." – bile su riječi sportskog direktora.

Razgovarali smo sa novim igračem Zadra Marinom Ljubičićem koji je oduševljen dolaskom u Zadar. Kazao je kako se nada da će izboriti poziciju u prvih 11.

Koji su vaši razlozi napuštanja Hajduka i prelaska u Zadar?

"Prije svega moram kazati da sam iz Hajduka otišao iz jednog jedinog razloga, a taj je što nisam igrao. U klub je došlo dosta novih pojačanja u veznoj liniji, a trener je vidio da nisam potreban, a to sam i sam vidio. U Zadar sam došao s ciljem da igram nogomet, mlad sam i želim napredovati i željan sam dokazivanja."

Glavna konkurencija za prvi sastav su vam Milin i Mišlov. Mislite li da ćete uspjeti 'upasti' u prvih 11?

"Pa dobro, moji sadašnji suigrači su imali četiri utakmice u gostima i jednu u Šibeniku kao domaćini, a na kraju je bila ita jedna utakmica protiv Dinama u kojoj su nesretno izgubili. Mislim da Zadar nikako ne zaslužuje biti na posljednjem mjestu. Iako Zadar ima dobru ekipu, možda ih rezultati nisu poslužili, ali nadam se da će Zadar uskoro biti u vrhu tablice Prve HNL.

To je na treneru da odluči. Ja sam tu došao kao vezni igrač. Konkurencije ima i to je dobra stvar. Ja ću trenirati i davati svoj maksimum. Na treninzima ću biti što bolji mogu, a kada trener vidi da sam dobar na treningu, onda je sigurno da će me i staviti u prvi sastav."

"Zadar ne zaslužuje biti na dnu tablice"

"Iz Zadra sam znao još i prije neke igrače iz mlade reprezentacije, pratim novine i znam da Zadar ima dobru ekipu. To su igrači koji znaju igrati nogomet. Zadar nikako ne zaslužuje da bude posljednji na tablici. Nadam se da ćemo se boljim igrama što prije vratiti tamo di pripadamo, a to je gornji dio tablice." – vrlo optimističan je bio novi mladi igrač Zadra Marin Ljubičić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.