Naum Batkoski: "Na Stanovima moramo pobjeđivati"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.9.2008 u 23:49.
ZDNews.hr

Naum Batkoski Foto: Arhiva (ZDS)


Obrana Zadra u prvih šest kola primila je 12 golova. U razgovoru za ZadarSport Naum Batkoski, obrambeni igrač Zadra kazao je kako nitko u klubu nije zadovoljan s jednim osvojenim bodom u prvih šest kola. Kazao je i kako će igračima dosta faliti Terkeš koji neće igrati u utakmici 7. Kola 1.HNL protiv Croatie na Stanovima jer se na njega nerijetko oslanjaju u situacijama kada 'ne ide'. Nada se povratku Suraća do utakmice protiv Croatie.

Terkeš se vraća za dvadesetak dana, Surać u prvih 11 protiv Croatie?

Što se Suraća tiče, on je već počeo trenirati s nama i ja se nadam da će se uspjeti oporaviti do sljedeće nedjelje jer nam je potreban u ekipi. U igri će nam sigurno nedostajati Terkeš koji se dosta dobro kreče, traži dosta loptu i opasan je po gol. Također se na njega možemo osloniti i kada nam ne ide jer on je takav tip igrača da se odjednom zna naći u izglednoj situaciji, a podatak o tome da je prošle sezone bio najbolji strijelac Prve HNL govori dosta o kakvom se igraču radi. Svi igrači su navikli na njega i on će nam dosta faliti. Njegov povratak također željno iščekujemo i nadamo se da će se uskoro pridružiti momčadi." – kazao je Batkoski. Trener Zadra Dalibor Zebić kazao je kako očekuje povratak Terkeša na treninge unutar dvadesetak dana.
"Jedan bod u šest kola je jako loše, mogli smo i bolje"

"Premalo je to, očekivali smo barem pet do šest bodova. Iako je bio dosta težak raspored na početku, sigurno je da smo mogli i morali skupiti više bodova. Činjenica je također da smo samo jednu utakmicu odigrali na Stanovima u ovih šest kola, a tu rijetko gubimo utakmice i sigurno je da je to hendikep što nismo igrali više utakmica na Stanovima. Jednu smo utakmicu čak odigrali i kao domaćini na Šubićevcu.

Moglo je bolje, ali što je tu je. Od sljedećih sedam utakmica mislim da pet igramo na Stanovima i iskreno se nadam da ćemo tu 'uhvatiti' malo više bodova. Protiv Dinama se moglo i moralo više. Imali smo vodstvo od 2-0 i izgubili smo utakmicu. Trebali smo pametnije igrati, ali neka nam to bude škola za sve buduće utakmice."

"Na Stanovima moramo pobjeđivati. Protiv Croatije također idemo na pobjedu."

"U svakoj sljedećoj utakmici moramo se više boriti i ići na pobjedu, a to se posebno odnosi na utakmice koje igramo kod kuće. Protiv Croatije iz Sesveta idemo na pobjedu i ja se nadam da ćemo uspjeti ostaviti tri boda na Stanovima. Sve sljedeće utakmice na Stanovima moramo pobijediti. U gostima smo također pokazali da znamo dosta dobro odigrati, unatoč porazima. Što se tiče gostovanja, mislim da nam fali koncentracije. Da smo bili više koncentrirani, rezultat bi bio bolji."

"Mitrović je borben i sve daje za ekipu. Nadamo se da će uskoro početi zabijati golove"

"Mitrović je jedan igrač koji se dosta trudi i želi. Stvarno daje sve od sebe za ekipu ali ga jednostavno ne ide. Mi se nadamo da će on uskoro proraditi i početi zabijati golove.

Sigurno je da je i on bio pod određenim pritisakom s obzirom da se cijelo vrijeme nije točno znalo ostaje li Terkeš ili ne, da bi on na kraju isplivao kao prvi napadač. Još jednom moram ponoviti kako je dečko stvarno korektan i dosta se trudi. Daje sve za ekipu."

"Obrana je bolje funkcionirala sa Subašićem na vratima"

"O obrani mogu reći da je dosta dobra bila u većini utakmica. Dovoljna je jedna pogreška da dobiješ gol, a nama se u utakmici znala dogoditi jedna ili dvije pogreške i primali smo golove. Možda je sa Subašićem bilo lakše jer si onda znao da će on reagirati dobro čak i kad mi 'ispadnemo'. Znalo se događati da bi nas on u tim teškim situacijama spašavao. Ježina je također dosta toga zaustavio, ali je također i primao golove koje nije smio primiti. On je mlad vratar i treba stjecati iskustvo iz utakmice u utakmicu. Klub se trenutno orijentirao na Ježinu, a mi igrači smo uz njega kao podrška. Treba mu dati šansu." - zaključio je Batkoski.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.