Aco Petrović: "Izjave predsjednika Cibone Jelušića su nedopustive"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.9.2008 u 16:33.
ZDNews.hr

Aleksandar Aco Petrović


Danas je s početkom u 9,30h održana prva press konferencija za novinare uoči pripremnih utakmica koje samo što nisu počele. Trener košarkaša Zadra Aco Petrović prisutnim novinarima kazao je kako je prije svega zadovoljan s onim što se do sada učinilo: "Program je znatno teži nego što je bio u ovo doba prošle sezone. Do danas smo odradili 25 treninga i moram kazati kako sam iznimno zadovoljan viđenim do sada, a dodao bih i tome kako nismo imali nikakvih problema sa ozljedama što je također dosta pridonijelo kvaliteti priprema." - kazao je Petrović.

Bez Jubya i Dixona u prvim pripremnim utakmicama. Trener pohvalio Šimu Olivarija



'Višnjik je dovrana izuzetno ugodna za kvalitetne šutere'



Petrović također moli za mir jer, kako napominje, njemu i igračima je izuzetno potreban mir. Napominje da se ne radi o tome kako on nema povjerenje u publiku. Također je kazao kako ga ne plaši eventualni poraz od 20 koševa razlike. Jednostavno nam treba dati vremena. Obećao je kako će otvoriti dva treninga prije odlaska u Italiju:



A onda onaj najzabavniji dio press konferencije! Aco je u prvom dijelu nahvalio Cibonino dovođenje petorice reprezentativaca, kazao je kako je Perasovića kako je vrlo mlad, kvalitetan, ambiciozan i ambiciozan trener, da bi zaključio kako je Cibona napravila sjajan posao.

Naglasio je kako je izrazito nezadovoljan pisanjima u zagrebačkim medijima, te je apostrofirao novinara Zorana Čuturu te je za njega kazao kako 'puše u vjetar Ciboni' . Više u audio prilogu:


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.