Ekskluzivno: Vandali provalili na Stanove i ostavili poruku: "Igrajte ili ajte u polje"
Piše: Jure Petrić | Objavljeno 3.9.2008 u 2:48.
ZDNews.hr

"Ili igrajte ili ajte u polje" - poručili su vandali. Foto: Hrvoje Bajlo


Nešto malo poslije pola noći na zadarskom stadionu Stanovi nepoznati počinitelji postavili su strašilo s glavom malonogometne lopte te su prosuli veću količinu raznolikog voća i povrća po terenu. Na mjestu događaja ubrzo su se našli i zadarski policajci te nekoliko fotografa.

Lutka, transparent i ostalo voće i povrće prosuto po terenu nalazilo se ispred pomoćnog gola koji se nalazi na sjevernom dijelu travnjaka na Stanovima. Policija je nakon intervencije također konstatirala kako je ulaz na sjevernoj tribinu provaljen.

Odmah po dolasku interventne policije, na stadionu su se pojavili direktor stadiona Jakov Pinčić te direktor kluba Novica Erlić. Očito nezadovoljni igrama igrača Zadra i trenutnim lošim plasmanom u 1.HNL, vandali su provalili na Stanove te ostavili poruku na transparentu u pomoćnom golu koja glasi: "Igrajte ili ajte u polje".

Foto galerija













Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.