Magaš ekskluzivno za ZadarSport: "Nema svečanog otvaranja nove dvorane. Nismo uspjeli pronaći protivnika"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.9.2008 u 20:33.
ZDNews.hr

Predsjednik KK Zadar - Kristijan Magaš Foto: Arhiva (ZDS)


Predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš ekskluzivno je potvrdio za portal ZadarSport kako svečanog otvaranja nove dvorane – neće biti! "Iz jednostavnog razloga što nismo uspjeli pronaći adekvatnog protivnika utakmica sa Splitom biti će službeno otvaranje dvorane što se tiče KK Zadar. Znam da su očekivanja bila da se pronađe adekvatan protivnik kako bi se na lijep način otvorila dvorana, no mi to nismo uspjeli pronaći." – kaže Magaš.

Unatoč tome što većina čitatelja portala ZadarSport (preko 60% od preko 250 ispitanika) misli kako bi se pripremne utakmice trebale igrati pred zadarskom publikom, trener Zadra Aco Petrović u dogovoru sa predsjednikom Kristijanom Magašem odlučio je kako se utakmice ipak neće otvoriti za javnost. "Ne, niti jedna pripremna utakmica neće biti otvorena za gledatelje. Trener Petrović je to odlučio, a ja sam ga u toj odluci podržao." – kazao nam je Magaš.

Na naš upit zbog čega niti jedna utakmica neće biti otvorena za javnost, Magaš je kazao kako je to ispravna odluka trenera Petrovića: "Mislim da je to prava i ispravna odluka trenera Petrovića. Postoje razlozi s kojima ne bi smo htjeli izlaziti u javnost. Publika će imati priliku svečano i premijerno pogledati košarkaše Zadra u utakmici 1.kola NLB Lige protiv Splita" – kazao je Magaš.

Direktor kluba, Giuseppe Giergia također je potvrdio kako svečanog otvaranja dvorane, na žalost neće biti. Obrazložio je to ovim riječima: "Iz jednostavnog razloga što će se u međuvremenu na Višnjiku igrati tenis, iz razloga što još nismo kompletni, te iz razloga što nismo uspjeli naći adekvatnog protivnika, naše svečano otvaranje dvorane morati će biti u utakmici prvog kola NLB-a protiv Splita. Mi smo imali dobru namjeru, no termini se nisu poklopili i ispalo je kako je ispali" – za kraj je kazao Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.