Ljubičić, Bačak i Šiklić potpisali na 4 godine, Matanović još uvijek na probi
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.9.2008 u 21:41.
ZDNews.hr

Mario Matanović - još uvijek na probi Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon vrlo loše igre u prvih šest kola Prve HNL te sa samo jednim osvojenim bodom, u NK Zadar su se odlučili osvježiti momčad, pa su tako danas predstavljena tri nova igrača: Ivan Bačak, Marin Ljubičić te Bruno Šiklić. Vrlo su šture informacije o ovim igračima, pa smo tako o Šikliću na internetu pronašli informaciju kako mu je brat Ronald igrao u Šibeniku i Slaven Belupu, dok je sam Bruno jedno vrijeme proveo u Bugarskoj prvoj ligi. O Ljubičiću i Bačku se zna da igrali u Hajduku odnosno Mosoru.

Još jučer u razgovoru za ZadarSport sportski direktor kluba prof. Josip Bajlo kazao nam je kako niti jedan od novopridošlih igrača neće biti permanentna zamjena za nekoga iz sadašnjega prvoga sastava, što bi u pravilu trebalo značiti da primjerice, Ferdi Milinu nije ugroženo mjesto u sastavu već će ga on, kako naglašava direktor kluba, morati izboriti.

"Ti igrači su dovedeni prije svega jer mi nemamo adekvatnih zamjena, kao što i sami znate. Cijelu sezonu morat ćemo se krpati jer nije realno za očekivati kako će naši juniori uspjeti izgurati cijelu sezonu. Naši mladi juniori su neiskusni i oni će s utakmicama stjecati iskustvo. Što se tiče novih igrača koje smo potpisali, oni nisu odmah u prvom sastavu. Oni će se morati dobro iskazati prije nego dobiju povjerenje trenera Zebića.

Nije Ljubičić doveden kao zamjena Milinu, već je tu doveden kako bi se stvorila što je moguće veća konkurencija za tu poziciju. Isto kao što dovođenje novih igrača ne znači otkaz starima na istoj poziciji, mislim da je ovo pozitivno za ekipu jer će igrači davati svoj maksimum, čak i više nego prije, kako bi se izborili za poziciju u prvom sastavu"
– kazao je Bajlo. Ljubičić, Bačak i Šiklić potpisali su četverogodišnje ugovore sa NK Zadar.

Matanović na probi u Zadru od početka priprema - i dalje na čekanju

Također valja naglasiti kako je još jedan stoper/lijevi bočni na probi u Zadru te bi se o njegovom možebitnom ostanku trebalo znati unutar nekoliko dana. Od početka priprema u NK Zadar je i mladi Zadranin Mario Matanović, a prema riječima ljudi iz kluba i njegovih suigrača, radi se o vrlo talentiranom mladom igraču. U upravi kluba kazali su kako bi Matanoviću uskoro trebao biti ponuđen ugovor.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.