BICIKLIZAM – ZAVRŠNICA KUPA HRVATSKE ZA JUNIORE
Trijumf zadarskih biciklista
Piše: | Objavljeno 1.9.2008 u 15:29.
ZDNews.hr

Juraj Ugrinić i Danijel Bajlo


U Šibeniku je u nedjelju 31.8.2008. odvožena 5. po redu Nagrada grada Šibenika koja se boduje za Kup Hrvatske. U juniorskoj kategoriji vozilo se kružno u dužini 60 km a pobijedio je Danijel Bajlo ispred klupskog kolege Hrasnik Maura, oba BK Puris Kamen iz Pazina. Treći je bio Verbanc Jovanović Alen iz BK Pula. Juraj Ugrinić i Jurica Knežević morali su odustati zbog kvara na biciklu.

Ovom pobjedom Danijel Bajlo dobio je 50 bodova te je ukupno sakupio 175 bodova i osvojio SREBRNU MEDALJU i time pretekao Juraja Ugrinića koji je ostao na 160 bodova i osvajač je BRONČANE MEDALJE. ZLATNU MEDALJU dobio je Deni Baniček BK Loborika koji je unaprijed osigurao postolje i nije nastupio na utrci.

Dan prije u Skradinu vožena je 2.Nagrada grada Skradina u kojoj je pobijedio jedan treći zadranin Jurica Knežević BK Fortica iz Šibenika. Drugi je bio Danijel Bajlo BK Puris Kamen Pazin a treći Ivančec Alen iz BK Ivanić. Juraj Ugrinić nije nastupio na ovoj utrci.

U ostalim kategorijama ( kadeti, početnici ) prva tri mjesta pripala su stranim biciklistima iz Češke, Slovenije i Italije koji su u velikom broju nastupili u Skradinu i Šibeniku.

Nastup juniora je potvrda dobrog rada sa zadarskim biciklistima Ugrinić, Bajlo, Knežević, koji su prepoznati od vrhunskih klubova u hrvatskoj i koji svoj uspjeh duguju predanom radu i stručnom vođenju klubova BK PURIS KAMEN, BK FORTICA.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.