Senj bolji od Zadra i Arbanasa
Piše: ZadarSport | Objavljeno 1.9.2008 u 13:33.
ZDNews.hr

Zadar (plavi dresovi) su bili bolji od Arbanasa (crno-bijeli), ali slabiji od odmornijih Senjana Foto: Arhiva (ZDS)


U subotu je u dvorani Mocire održan rukometni trokut turnir na kojem su uz organizatore RK Arbanase nastupili još Zadar i Senj. Najuspješniji su bili Senjani koji su dobili obje utakmice, Zadra sa 28-18 i Arbanase sa 27-21. Zadru je pripalo drugo mjesto zahvaljujući pobjedi nad Arbanasima sa 35-24.

Ovi rezultati ipak ne daju realnu sliku obzirom da je Zadar dan prije ovog turnira odigrao dobru utakmicu protiv Trogira u kojoj su pobijedili uz dosta uvjerljivu igru. Uz to, Zadar je protiv Senja igrao praktički odmah nakon utakmice protiv Arbanasa, tako da je umor kod igrača Roka Paleke bio više nego uočljiv.

Kod Zadra protiv Arbanasa najbolji su bili Jerak sa 7 golova, Buovac sa 6 te Franković i Merhar sa po 5 golova, dok su protiv Senja Jerak i Brkljača po 6 puta bili strijelci.

U sastavu Arbanasa protiv Zadra Plazina je dao 7, Škulić 6 a Zelić 4 gola. Protiv Senja Škulić 7 golova, Plazina 4.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.