JEDAN BOD U ŠEST KOLA
Bepo Bajlo: "Nezadovoljni smo igrama naših nogometaša, a nova pojačanja su Bačak, Ljubičić i još jedan stoper"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.8.2008 u 22:48.
ZDNews.hr

Josip Bepo Bajlo Foto: Zadarsport (Arhiva)


'Bačak, Ljubičić i novi stoper stižu uskoro'
Sigurno je da će ovih dana biti određenih promjena u prvom sastavu. Odmah da naglasim da ne mislim ni na kakve otkaze igračima, već će se u klub dovesti određena pojačanja koja će konkurirati za mjesta u prvom sastavu. Doveli smo dvojicu novih igrača, Bačka i Ljubičića koji bi se trebali pridružiti prvoj momčadi već sutra. Radimo i na tome da se dovede jedan stoper - rekao je Bajlo. O kojemu stoperu se radi sportski direktor još ne otkriva.
U derbiju začelja nogometaši Zadra poraženi su u Zaprešiću od Intera 3:1. Nakon utakmice izjavu za ZadarSport dao je sportski direktor kluba koji je uz to najavio promjene u sastavu. Kazao je kako je nezadovoljan igrom, te se nada da će Zadrani s novim pojačanjima uspjeti isplivati s dna tablice.

U šest kola imate jedan osvojen bod. Što se događa u momčadi Zadra?

Sigurno je da nitko s naše strane ne može biti zadovoljan utakmicom u kojoj smo poraženi. Igrali smo s protivnikom koji je bio najjednostavniji za uzimanje bodova, no nešto ne štima. Da smo igrali imalo pribranije i bolje sigurno bismo na kraju uzeli barem bod. Ovako nam je Inter pobjegao na šest bodova i bit će uistinu teško sustići ih.

U prvom poluvremenu smo se jako loše postavili i nismo ga odradili onako kako smo trebali, dok smo u drugom poluvremenu bili agilniji. Postigli smo jedan gol, no ubrzo smo primili još jedan.

U drugom dijelu smo imali šansu vratiti se, no na našu žalost, sve je ostalo na pokušajima. U završnici nismo bili onakvi kakvi smo trebali biti i Inter je potpuno zasluženo odnio sva tri boda. Praktički nismo imali previše šansi ugroziti gol Intera i to je cijela priča o utakmici s Interom. Na našu žalost, ostajemo 'zacimentirani' na dnu tablice sa samo jednim osvojenim bodom u šest kola.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.