Zadar još jednom poražen
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 31.8.2008 u 22:00.
ZDNews.hr

Naum Batkoski Foto: Sportal.hr


U prvih je pet kola Zadar ostvario vrlo mršav učinak - samo jedan bod osvojen protiv Osijeka u Šibeniku. Inter je pak na svom kontu do ove utakmice imao četiri boda, ali nakon nje sedam. Zaprešićani su u utakmici s mnoštvom prilika slavili 3:1 pogocima Dodika (dva) i Sivonjića, a za Zadar je mrežu zatresao Terkeš. Oba su sastava bila oslabljena neigranjem nekolicine igrača. Zbog žutih kartona su nedostajali Pecelj, Grgurević i Kukec, a za Zadar Bilaver. Osim Bilavera Zadru je nedostajao već dugo ozlijeđeni Batur. U utakmicu nazvanu derbijem začelja bolje je ušao Inter. Nino Bule je imao dvije prigode koje nije uspio realizirati, ali oko tisuću gledatelja na tribinama zaprešićkog stadiona nije dugo čekalo na zgoditak.

U 21. je minuti Sivonjić pobjegao obrani Zadrana, dodao do Dodika koji poentira iz blizine za vodstvo domaćih. Zadrani pokušavaju uzvratiti, no neuspješno. U nastavku gledamo bolju igru i čak tri pogotka. U 47. minuti Inter povećava vodstvo preko Dodika koji je ponovno precizan. No, samo dvije minute nakon primljenog pogotka Zadar se vraća. Terkeš s 25 metara zabija gol koji ide na dušu vratara Zaprešićana Brašnića. Dodik i Bule, koji je uzgred budi rečeno odigrao ponajbolju utakmicu u žutom dresu, ponovno prijete, ali neuspješno. Zadrani pokušavaju izjednačiti što koristi Sivonjić i iz kontranapada pogađa za konačnih 3:1 u sudačkoj nadoknadi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.