Dragan Župan: "Bolji smo od Intera i idemo na pobjedu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.8.2008 u 23:38.
ZDNews.hr

Dragan Župan Foto: Arhiva (Zds)


Dragan Župan, jedan od boljih u utakmici petog kola Prve HNL protiv Dinama ne skriva optimizam uoči jedne od važnijih utakmica ove sezone. Zadrani u nedjelju gostoju u Zaprešiću kod Intera i sve osim pobjede smatralo bi se jako loše. Ukoliko se izabranici Dalibora Zebića u Zadar ne vrate sa tri osvojena boda, Inter će i dalje biti na tri boda razlike, a Zadrani i dalje 'ukopani' na dnu tablice.

Ukoliko se u kojem slučaju dogodi da Inter ostvari pobjedu na Zadrom, Inter bi na tablici pobjegao Zadru na velikih šest bodova. Optimistični Dragan Župan smatra kako je Zadar bolja momčad. Kazao je kako će to u nedjelju i demonstrirati na travnjaku u Zaprešiću.

'Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Dinama'

Ne bih se složio s time da smo drugo poluvrijeme odigrali jako loše. Po mom mišljenju mislim da smo cijelu utakmicu, u kontinuitetu odigrali ne dobro nego odlično. Što se tiče golova koje smo primili, mislim na prvi i na treći gol, to ide na 'dušu' Ježine koji je i sam priznao da je kriv za ta dva gola, dok je za drugi gol možda krivica obrane.

Što reći o utakmici u kojoj su gosti pucali tri-četiri puta na gol, dali tri gola i pobijedili? Po meni, cijela utakmica je bila odlična, dobro smo se trudili i stvarali šanse. Oni su imali više sreće.

Jedan osvojeni bod u pet utakmica. To sigurno niste očekivali niti u najgorim prognozama?

Naravno da je loše, nitko se tome nije nadao. Iz pet utakmica izvukli smo taj jedan bod. Ali prije svega moram kazati da prvu utakmicu protiv Hajduka nismo igrali na svome stadionu i ovu s Osijekom također nismo igrali na svome stadionu.

Da smo kojim slučajem igrali na Stanovima, mislim da bi imali sigurno više bodova, jer igranje domaće utakmice u Šibeniku nama je jednako kao i gostovanje.

'Bolji smo od Intera'

Mi smo bolji od Intera, idemo na pobjedu, nema nikakvih kalkulacija, pobjeda je jedini cilj i s tim ciljem putujemo u Zaprešić. Idemo im to i pokazati i donijeti sva tri boda 'doma'. – za kraj je kazao vrlo optimistični Župan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.