Perić i službeno stavio potpis na trogodišnji ugovor sa Zadrom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.8.2008 u 17:25.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić i Kristijan Magaš Foto: Dino Stanin


Danas u 13 sati u prostorijama KK Zadar javnosti je predstavljen novi igrač Zadra Hrvoje Perić. Nakon duge 'borbe' sa sada svojim sada već bivšim klubom, KK Split, Hrvoje Perić potpisao je trogodišnji ugovor sa Zadranima te izjavio kako se nada da će sa svojom novom momčadi ostvariti zacrtani cilj - ulaz u Euroligu.

"Zahvalan sam Zadru što je ipak pokazao dobro volju i namjeru da me dovede i nadam se da ću svojim igrama u idućim sezonama i sezonama koje dolaze odužiti se na tome. Nadam se također da ćemo iduće godine izboriti Euroligu što je svakako cilj Zadra. Ipak je Zadar košarkaški grad 'borj jedan' i to zaslužuje."

O rastanku sa Splitom kaže: ""Neke stvari su se mogle riješiti korektnije s njihove strane, dugo se sve to otezalo. Prije svega sada sam član Zadra i sada mi je Zadar prioritet. Igrao sam dosta sa Ivanovom i Rančićem, poznajem Jeru, znam dosta domaćih momaka tako da mislim da moja prilagodba na zadarsku igru nebi trebala predstavljati preveliki problem. O publici sve najbolje, nadam se da će me publika znati prepoznati. Uvijek ću učiniti sve za svoju momčad bilo to za Zadar ili bilo koga drugoga za koga igram"

Direktor kluba, Giuseppe Giergia: "S obzirom na zacrtani ciklus koji KK Zadar ima, smatram da je bilo potrebno pojačati se s još jednim kvalitetnim igračem, a igrač 'tipa' Perić je neophodan za Zadar. Mislim da je on veliko pojačanje, štoviše, on će s nama biti minimalno tri godine, a možda i više."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.