Magaš: "Perić je potpisao na tri godine"
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 27.8.2008 u 18:41.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: Zadarsport (Arhiva)


Hrvoje Perić je potpisavši trogodišnji ugovor u srijedu postao novi igrač Zadra. To nam je u razgovoru potvrdio predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš. "Perić je danas potpisao trogodišnji ugovor. Sutra (četvrtak, pr.a) ga očekujemo na treningu", rekao je Magaš.

Perićevim potpisom Zadar je osnažio poziciju niskog krila, gdje će biti konkurencija Jubyju Johnsonu. No, budući da je mladi Dubrovčanin polivalentan igrač, prvak hrvatske je u njemu dobio igrača koji može pokriti više pozicija i sada će trener Aleksandar Petrović sigurno imati slatke brige što se tiče širine momčadi. Podsjetimo, u pet finalnih utakmica protiv Zadra Perić je prosječno postizao 16.8 poena po utakmici uz 5.8 skokova i 2.6 asistencija. Prosjeci sezone su mu 11.5 koševa i 5.1 skokova i 1.7 asistencija, a u Zadru će mu društvo praviti njegovi bivši suigrači Damir Rančić i Dejan Ivanov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.