Hrvoje Perić nadomak Zadra
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 27.8.2008 u 15:23.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić nadomak Zadra Foto: adriaticbasket.net; slobodnadalmacija.hr


Prema pouzdanim informacijama kojima raspolaže portal ZadarSport, 203 cm visoki krilni igrač Splita Hrvoje Perić vrlo je blizu potpisa za Zadar. Naime, Perić je i prije bio u nekim kombinacijama za dolazak u momčad prvaka Hrvatske, ali zapelo je oko previsoke odštete koju su tražili Splićani. Sada se očito dogodio neočekivani obrat. Mladog Dubrovčanina je u svoje redove želio dovesti i Zagreb, ali i njima je 300 tisuća eura odštete koji su se spominjali u kuloarima predstavljalo preveliki problem.

Perić bi potpis na trogodišnji ugovor trebao staviti vrlo skoro, te bi tako trebao postati drugi igrač prošlosezonske momčadi Splita koji će preseliti u Zadar. Uz Bugarina Dejana Ivanova koji je također novi igrač Zadra, Perić je bio ponajbolji igrač Splita u doigravanju Prvenstva Hrvatske prošle sezone. Prosječno je postizao 15.8 koševa uz 5.3 skoka i 3.1 asistenciju u 8 utakmica doigravanja. Nakon završetka sezone je želio napustiti Split za koji igra od 2002. godine. Upravi je poručio da neće doći na pripreme, na kojima se kasnije ipak pojavio, ali sada mu se očito ostvarila želja, te će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Zadru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.