Župan: "Razočaran sam lošom igrom u drugom dijelu" ; Ježina: "Kriv sam za dva gola"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.8.2008 u 5:17.
ZDNews.hr

Dragan Župan nakon postignutog pogotka za 1-0 Foto: Arhiva


Nakon utakmice razgovarali smo sa današnjim kapetanom Zadra Draganom Županom i vratarom Antoniom Ježinom koji su nam ponudili svoj osvrt na današnju utakmicu. Župan je vidno razočaran okupljenim novinarima kazao kako se nada da će se igra iz prvog poluvremena ponoviti u sljedećem kolu protiv Intera u Zaprešiću. Kazao je kako je Ježina kriv minimalno za jedan gol, dok je Ježina iskreno priznao greške te dodao kako je kriv za dva gola.

Dragan Župan:

"Što reći. Nakon 2-0 izgubili smo utakmicu. Nakon što smo primili prvi gol, nakon Ježinine pogreške jer je lopta išla u njegov 'kantun' to nas je malo poljuljalo, oni su se vratili, digli su se pa se sve i okrenulo na njihov mlin. Izgubili smo i nesretan sam… nakon 2-0 i dobre igre primiti tri gola u drugom poluvremenu to je stvarno katastrofa. Imali smo ih, nikad bliže nismo bili i stvarno zbog toga možemo biti vrlo žalosni." – kazao je kapetan Zadra Dragan Župan.

Na novinarov upit da li je Ježina mogao bolje reagirati kod prvog gola, Župan je kazao: "Mislim da je sigurno krivac kod prvog gola, a to nas je kasnije i koštalo jer smo nakon toga pali, a oni su se digli. Za trećo gol neznam jer nisam vidio odakle ga je primio. Za prvi gol sam sigura, lopta je išla u njegov 'kantun' i to je njegov gol. Moramo dignuti glave, sada idemo u Zaprešić. Budemo li igrali kao protiv Dinama u prvom poluvremenu sigurno je da možemo očekivati povoljan rezultat." - za kraj je kazao vidno razočarani Dragan Župan.


Antonio Ježina:

"Sigurno je da nije lako nakon ove utakmice. Imali smo sve u prvom poluvremenu, ali smo u drugo ušli malo opuštenije, primili smo dva brza gola, nismo izdržali pritisak prvih petnaest minuta drugog dijela. Da smo to izdržali riješili bi utakmicu u svoju korist, no ovako ostajemo bez bodova. Na novinarski upit 'da li je mogao obraniti koji gol' Antonio Ježina je tužnim ali iskrenim glasom samo kratko odgovorio: Mogao sam. Moja su dva

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.