Sinovčić odbio 2 milijuna € za Tomasova, Tomasov: "Nadam se da ću otići na zimu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.8.2008 u 3:00.
ZDNews.hr

Marin Tomasov


Iako je i prije same utakmicem, na poluvremenu te na samom kraju susreta izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nudio dva milijuna eura za usluge mladog zadarskog 'dragulja' Marina Tomasova, vanjski stručni suradnik kluba Reno Sinovčić odbio je ponudu kazavši kako za Tomasova postoji pet konkretnih ponuda te je samo pitanje vremena kada će Tomasov napustiti Stanove. "Tomasov će najvjerojatnije napustiti redove Zadra na zimu ili dogodine".

Na press konferenciji nakon utakmice jedan od novinara upitao je sportskog direktora kluba prof. Josipa Bepa Bajla da kratko prokomentira konkretnu ponudu Zdravka Mamića, no direktor je samo kratko odgovorio: "Ne bih to komentirao. Niti je mjesto niti je vrijeme da o tome razgovaramo. Kontakti među klubovima postoje no iznose ne bih komentirao."

S druge strane, Marin Tomasov ponudio je skroz drugačiju, zanimljiviju priču: "Rado bih otišao. Želja mi je otići u veliki klub, ili Dinamo ili Hajdul. Sigurno je kako bih u Dinamo dosta napredovao jer ipak je to klub koji se svake godine bori za ulaz u Ligu prvaka. Za više informacija trebate se obratiti Renu, on je glavni. Ja se nadam da ću otići na zimu" - za kraj je kazao Tomasov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.