Ivanković: "Zadar je zasluženo vodio sa dva gola razlike" ; Zebić: "Nemam koga uvesti s klupe"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.8.2008 u 23:08.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić, Josip Bepo Bajlo i Branko Ivanković


Nakon utakmice 5.kola 1.HNL između Zadra i Dinama, novinari su pokušali proći na međukat do sale u kojoj se održava press konferencija, no zaštitar je odbijao propustiti novinare u press salu. Nakon 20 minuta bezuspješnog uvjeravanja nekolicine novinara, došao je drugi redar, valjda višeg čina koji je novinare ipak pustio u salu u kojoj se napokon i održala press konferencija.

Trener Dinama Branko Ivanković kazao je kako nije zadovoljan igrom Dinama u prvih 45 minuta, dok je trener Zadra Dalibor Zebić ponovio isto, samo nije bio zadovoljan sa drugih, a ne sa prvih 45 minuta.

Branko Ivanković:

"Ne treba previše naglašavati koliko nam znači ova pobjeda s obzirom da smo na poluvremenu gubili sa 2-0. U utakmicu nismo ušli onako kako smo trebali, kako i priliči momčadi koja je prva na ljestvici i tu je nakon prvih 45 minuta Zadar zasluženo vodio sa 2-0.

Na poluvremenu smo se 'skupili' i dogovorili se da probamo što prije zabiti taj prvi pogodak jer s njime dolazi i dodatna nervoza za naše protivnike. Prvi gol ubrzo bi nam nudio i drugi gol, a to se na kraju sve ostvarilo i mi smo na kraju uspjeli preokrenuti od 2-0 do 2-3 protiv domaćina koji je izuzetno dobro započeo utakmicu i na kraju cijelu utakmicu igrao vrlo dobro, sa puno prijenosa i agresivnosti. Također mislim da su i gledatelji prisustvovali jednom odličnom doživljaju na otvorenju rasvjete i obnovljenih Stanova." - zaključio je Ivanković


Dalibor Zebić:

"Prije svega čestitke Dinamu koji se vratio iz minusa od dva gola i preokrenuo utakmicu. Kao što je Dinamo loše ušao u prvo poluvrijeme, tako smo mi igrali drugo poluvrijeme. Nakon desetak minuta nakon što smo primili taj gol iz slobodnog udarca jednostavno smo izgubili glavu i krenuli nizbrdo.

Praktički tri udarca koje je Dinamo uputio u drugom poluvremenu, sva tri su završila u mreži, a prije svega Dinamo je previše iskusna ekipa da ne bi iskoristili našu nervozu. Jednostavno smo se izgubili te smo zadnjih pet-šest minuta krenuli na sve ili ništa. Tražili smo neko izjednačenje no nismo uspjeli.

U drugom dijelu smo imali premalo iskustva, nismo uspjeli iskoristiti Dinamovu nervozu i to nas je preskupo koštalo, sve naše greške, ali što je tu je. Moramo se okrenuti sljedećoj utakmici u Zaprešiću te se posvetiti radu i treningu.

Da li namjeravate napraviti zamjenu na vratima jer ovo nije prvi Ježinin kiks, bilo ih je više?

- "Pa dobro, ovo je sada sve 'friško' nakon utakmice. Sutra ćemo kada vidimo to sve skupa na miru odlučiti što i kako dalje. Previše smo mlada ekipa i imamo puno grešaka u obrani. Ne smijemo si to dopuštati jer kao što ste i sami vidjeli to nas je koštalo. Što se klupe tiče, tamo i nemam baš previše 'zalihe'. Jedini malo iskusniji igrač je Roko Mišlov dok su sve ostalo klinci iz juniorskog pogona koji nemaju iskustva i od njih nije za očekivati da preokrenu rezultat ili da naprave nešto značajnije u to malo vremena koje odigraju" – za kraj je kazao trener Zadra Dalibor Zebić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.