Zebić: "Jako nam puno znači povratak Tornada. Nadamo se dobroj utakmici protiv Dinama"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.8.2008 u 22:16.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: Arhiva


Trener Zadra Dalibor Zebić nema previše razloga za radost. U dosada odigrane četiri utakmice njegovi izabranici pružili su na trenutke dobre partije protiv Osijeka i Hajduka, no sve ostalo bilo je loše ili jako, jako loše. Zebić se stalno žali na vrlo mali broj igrača, čime mu je automatski onemogućeno kvalitetno upravljanje momčadi te u praksi uvijek mora 'krpati rupe' sa mladim igračima koji nemaju gotovo nikakvog iskustva u prvoligaškim utakmicama.

Što se dogodilo u Šibeniku? Momčad na terenu djelovala je jako loše.

"Podbacili smo, jednostavno u odnosu prema igri, u borbenosti. Kad ne stvoriš u takvoj utakmici niti jednu šansu normalno je da se stvori određena zabrinutost. Prve tri utakmice smo odigrali ajmo reći na nekom dobrom nivou, no ovu četvrtu u Šibeniku smo totalno podbacili i naravno da nismo zadovoljni sa ostvarenim.

Mogu slobodno reći kako nas je to malo i poljuljalo zato što nam dolazi prvak - Dinamo i sigurno je da nam neće biti lako bez obzira što igramo na svom stadionu što smo domaćini i što će stadion biti popunjen do posljednje klupe."

U utakmicu bez Suraća i Župana. Terkešo I Mitroviće od prve minute. Terkeš odlazi krajem tjedna?
I sam znaš kakva je situacija u momčadi. Postoji dosta problema, nemamo veliki izbor igrača, ozlijeđen nam je Batur, Surać također neće nastupiti protiv Dinama radi ozljede, vrlo upitan je i Župan kojega su dobro isprebijali u Šibeniku tako da nije sve kristalno čisto i jasno, ali što se može.

Što se Tekeša tiće ovo je posljednji tjedan u kojemu ćemo konačno doznati ostaje li on ili ne. Ako ne ode unutar nekoliko dana, on ostaje naš igrač. Dosta zavrzlama je bilo i oko njega, mi se nadamo da će se što prije doznati ostaje li ili odlazi. Što se utakmice protiv Dinama tiće dati ćemo sve od sebe i ja se nadam uz podršku publike i Tornada odigrati dobru utakmicu.

Tornado protiv Dinama na istoku


Kako neslužbeno doznajemo, navijači zadarskog Tornada više ne žele biti na južnoj tribini. Iako je razlog još uvijek (šrioj javnosti) nepoznat, sigurno je kako će zadarski Tornado (isto kao i u utakmici 4. kola protiv Šibenika na Šubićevcu) pružiti bučnu i glasnu podršku igračima Zadra na obnovljenim Stanovima. Igrači Zadra u više su navrata kazali kako su oduševljeni činjenicom da se Tornado napokon vratio na nogomet. 'Iako je zadarski Tornado nadjačao šibenske Funcute u svom povratničkom debiju, na žalost igrača Zadra, pobjeda je ipak ostala na Šubićevcu' - kazao je nakon utakmice sa Šibenikom napadač Ante Mitrović u razgovoru za ZadarSport


'Tornado će nam biti velika podrška, bili su odlični u Šibeniku'

"Istina, bili smo ugodno iznenađeni povratkom našeg Tornada na nogomet. Mogu reći da je i nama na klupi i igračima to jako puno značilo, ali ostaje onaj žal što im nismo pružili dobru partiju za slavlje, pa makar da je to bio i bod. Jako je lijepo vidjeti ponovno Tornado na nogometu, čujem da će doći i protiv Dinama.

Što reći, oni su nam uvijek bili ogromna podrška, i u vrijeme dok sam ja igrao. Ipak se tu igra za publiku i ja se nadam da ih nećemo razočarati još jednom, kao što smo to nažalost napravili u Šibeniku" - zaključio je Zebić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.