Zebić nakon poraza: "Nismo uspjeli odraditi ono što smo se dogovorili prije utakmice"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.8.2008 u 11:03.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić (17.08.2008 / Šibenik - Zadar 1:0) Foto: Arhiva (ZDS)


Trener Zadra, Dalibor Zebić ima dosta razloga za brigu. U jučerašnjoj katastrofalnoj prezentaciji, njegovi izabranici nisu pokazali apsolutno ništa. Nije bilo točnih paseva, lopta se bez veze ispucavala, a teško se i sjetiti iti jedne uspješne akcije. Zadrani su praktički 'pali' bez ispaljenog metka.

"Što reći o utakmici, vidjeli ste i sami, mrtva utakmica bez velikih šansi za nas. Praktički je taj gol odredio smjer utakmice u drugom dijelu. Slabo smo odigrali, nismo se nametali i to je uzrok lošoj igri i konačnom porazu protiv Šibenika. Čak se niti ništa pozitivno neda izdvojiti u ovoj utakmici, nitko nije dao svoj maksimum te kao kolektiv nismo uspjeli napraviti ono što smo se prije utakmice dogovorili.

Protiv Dinama nam s ovim pristupom sigurno neće biti lako, ali dobro ćemo se pripremiti za tu utakmicu. Pokušat ćemo osvježiti momčad što je moguće bolje, a moguće su i neke izmjene u sastavu." – kazao nam je Zebić netom nakon utakmice.

Ante Mitrović, napadač Zadra također je bio 'nevidljiv' na jučerašnjoj utakmici. Nije imao podosta prilika, nekoliko je puta pokušavao solo akcijama probiti se do izgledne situacije za utadar na vrata Slavice no sve je ostalo na pokušajima.

"Pa evo što reći nakon ovakve utakmice. Mislim da nismo pružili svoj maksimum. Ja osobno nisam imao dosta prilike u napadu tako da nisam niti mogao bolje odigrati. Trudio sam se maksimalno koliko sam mogao i sigurno je da smo mogli pružiti bolju i gledljiviju igru za publiku. Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti do Dinama te pred našom publikom pokazati da se bodovi ne odnose baš lako sa Stanova" – za kraj će Mitrović

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.