Konačno i službeno potvrđeno: Zadar je dobio licenciju za igranje na Stanovima!
Piše: H.B., J.P. | Objavljeno 16.8.2008 u 23:42.
ZDNews.hr

Screenshot: hns-cff.hr


"Na zamolbu nogometnog kluba Zadar, obavljen je i treći pregled stadiona Stanovi u Zadru od strane Odjela i tijela za licenciranje klubova HNS. Nakon dostavljene propisane dokumentacije od strane NK Zadar za stadion Stanovi u Zadru i izvršenog pregleda, ocijenjeno je da NK Zadar može kao domaćin utakmice natjecanja Prve Hrvatske nogometne lige u natjecateljskoj 2008/09. godini igrati na stadionu Stanovi u Zadru.

Trenutno završenim radovima podignut je standard za gledatelje i sudionike utakmice, čime su zadovoljeni minimalni uvjeti. U trenutnom stanju od NK Zadar zatražene su dodatne organizacijske mjere kojima će se poboljšati sigurnost gledatelja i svih sudionika i neometano odvijanje nogometnih utakmica. Tijekom ovog postupka Hrvatski nogometni savez je obaviješten o planiranoj rekonstrukciji stadiona Stanovi izgradnjom nove zapadne tribine do početka sljedeće natjecateljske godine."


Gore navedeni tekst danas je i službeno objavljen na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, što u prijevodu znači da će nogometaši Zadra utakmicu protiv Dinama odigrati na prepunim Stanovima. Kup utakmice "Hrvoja Ćustića" Zadrani će također kao domaćini igrati na Stanovima.

Kako neslužbeno doznajemo, izravan prijenos utakmice NK Zadar - NK Dinamo na drugom programu HRT-a samo je formalnost, a konačna i službena odluka hoće li biti izravnog televizijskog prijenosa sa Stanova trebala bi biti objavljena najkasnije u ponedjeljak. Ukoliko se HRT odluči za prijenos sa Stanova, utakmica će početi u 20:10h.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.