Fantela i Marenić popravili plasman
Piše: 057info | Objavljeno 16.8.2008 u 0:11.
ZDNews.hr

Foto: ZDS (Arhiva)


Zadarski jedriličari šalju nam dobre vijesti s Olimpijskih igara. Odličan rezultat postigli su danas Šime Fantela i Igor Marenić u klasi 470, bili su šesti i nakon sedam plovova napredovali su na 11. mjesto ukupnog poretka. Inače, jedrenje je danas kasno počelo i kasno završilo, brodovi su se skoro u sumrak vraćali u olimpijsku marinu.

Mateja Petronijević imala je ponovno odličan dan, vodila je više od polovice četvrtog plova za Laser Radial, ušla je četvrta u cilj, nakon četiri jedrenja ukupno je i dalje sjajna treća.U četvrtom plovu za Laser Luka Radelić bio je 21., ukupno je 18.

U prvom plovu za klasu Zvijezda Marin Lovrović i Siniša Mikuličić zauzeli su 15. mjesto.Vjetar je bio jaci nego prošlih dana, no sličan našoj buri po svojoj nepredvidljivosti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.