(Nadopuna) - Naoružani Corey Brewer još jednom optužio Giergiu
Piše: Jure Petrić | Objavljeno 15.8.2008 u 20:31.
ZDNews.hr

Naoružani Corey Brewer Screenshot: YouTube


Corey Brewer očito nema mira ovih dana. Nakon što je prije nekoliko dana na internet postavio video zapis u kojemu sa pištoljima u ruci optužuje današnjeg sportskog direktora KK Zadar Giuseppea Giergiu za primanje mita i neisplaćivanje dugova nekim od bivših igrača Zadra.

Nakon samo nekoliko sati pojavila se poruka na YouTube-u: 'This video has been removed by the user.' što u prijevodu znači da je video uklonio sam Corey Brewer.


Nakon što je video uklonjen od strane samog Brewera, u Slobodnoj Dalmaciji izašao je članak u kojemu je sportski direktor kazao kako je razgovarao sa Brewerom te mu se ovaj ispričao. Danas novi preokret. Brewer je ponovno postavio isti video zapis na internet portal YouTube te je uz opis video zapisa dodao tekst "never called u another lie", što u prijevodu znači "nikad te nisam nazvao, još jedna laž".

Kontaktirali smo za komentar i samog Giergiu koji je još jednom osudio postavljanje video zapisa te naglasio kako je lažno optužen. Dodao je i kako je pričao sa 'managerom' Coreya Brewera koji mu je kazao kako iza video uradaka ne stoji Corey Brewer već neka treća osoba.

Uistinu se radi o Coreyu Breweru

No, ovaj podatak kako se ne radi o samom Coreyu nego o nekoj trećoj osobi naprosto nije istinit te manager Coreya Brewera iznosi neistine ili nije dobro upućen u cijeli slučaj. Zašto je to tako, pitate se? - Zbog toga što se sam Corey Brewer preko portala YouTube javnosti osobno predstavio 22. listopada 2007 godine u svom prvom video zapisu pod naslovom "brewer" kojega možete pogledati klikom ovdje te u gornjem desnom uglu vidjeti kako je video uistinu postavljen 22. listopada 2007. te je na njemu Corey Brewer osobno.

Činjenice su sljedeće:

1. Radi se o pravom Coreyu Breweru koji je u sezoni 07/08 nastupao za KK Zadar.
2. U nekoliko kadrova video zapisa jasno se vidi da je Brewer naoružan.
3. Kada je prvi put postavio video uklonio ga je nakon dva dana da bi ga danas opet postavio na YouTube.
4. Optužio je Giergiu za uzimanje mita nekolicini bivših igrača KK Zadar.
5. Giergia se pokušao zaštititi preko policije no nakon što je mislio da su svi problemi nestali, isti video se opet pojavio na YouTube-u...

Ostaje za vidjeti kako će se razvijati ova situacija. Brewer i dalje ostaje pri svojim tvrdnjama dok Giergia također i dalje tvrdi kako nikada nije primio mito niti od jednog igrača ili managera te kako su svi igrači uredno isplaćeni uključujući i samog Coreya Brewera.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.