Zaigrajte vaterpolo iako ga neznate!
Piše: 057info | Objavljeno 15.8.2008 u 15:08.
ZDNews.hr

Foto: 07info


Društvo športske rekreacije "OSMIJEH za-DAR" organizira VAKA-N-ZA, Vaterpolski Amaterski Kup Antivaterpolista i "Neplivača" zadarskog akvatorija. Kup je predviđen u ponedjeljak, 18. kolovoza na zadarskom Mulu - igralište "Jugo" i igralište «Bura». Većina utakmica igra se u večernjim terminima pod rasvjetom, 22. kolovoza predviđena je revijalna utakmica, utakmica za treće mjesto, te finalna.

Sudjelovanje u natjecanju NEMAJU pravo igrači koji imaju zabilježen najmanje jedan nastup u kategoriji seniora bilo kojeg vaterpolskog kluba na području Hrvatske, te aktivni igrači u mlađim kategorijama. Kotizacija iznosi 350 kn po momčadi, prijave se primaju do 16.08. na 098/732-535 Borut.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.