Ekskluzivno doznajemo: Protiv Dinama najvjerojatnije na Stanovima!!
Piše: Hrvoje Bajlo i Paulo Sarić | Objavljeno 14.8.2008 u 23:11.
ZDNews.hr

Protiv Dinama pod reflektorima. Foto: Zadarsport


U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport i televiziju VOX, predsjednik NK Zadar i predsjednica komisije za licenciranje stadiona 1.HNL Ivančica Sudac kazali su kako bi NK Zadar trebao dobiti licencu za nastupanje na svom stadionu do petog kola i utakmice protiv Dinama.

Prema riječima Ivančice Sudac, predsjednice Komisije za licenciranje stadiona, koja je danas (četvrtak) zajedno sa članovima komisije posjetila Stanove, ne bi smjelo biti zapreka za izdavanje privremene licence kojom bi se nogomet napokon vratio na Stanove. NK Zadar se, naime, prilično potrudio oko uređenja stadiona te je stanje sada mnogo bolje nego što je bilo prije tjedan dana kada je odbor za licenciranje također posjetio Stanove.

No, licenca bi trebala biti tek privremena i služila bi kao poticaj za što skoriji završetak radova na Stanovima koji uključuju i izgradnju nove zapadne tribine, uređenje novinarskih mjesta i svlačionica za obje momčadi te izgradnju funkcionalnog sanitarnog čvora za gledatelje. Ukoliko se ovi uvjeti ne bi ispunili do početka sezone 2009./ 2010. Zadar dogodine ne bi smio nastupati u 1. HNL.

Predsjednik NK Zadar Branko Katić je izrazio ogromno zadovoljstvo zbog odluke koja bi nogomet trebala vratiti u grad koji je hrvatskom sportu dao brojne velikane poput Josipa Skoblara, Dade Prše i Luke Modrića.

Branko Katić, predsjednik NK Zadar: -"Zadovoljni smo sa svime učinjenim do sada iako je bilo nekih sitnih nesuglasica na relaciji NK Zadar - HNS. Zahvaljujem se HNS-u na tome što su nam u ovih nekoliko tjedana više puta izišli u susret i mogu reći da mi je pao kamen sa srca jer ćemo utakmicu protiv Dinama vjerojatno igrati na Stanovima." - kazao je predsjednik NK Zadar Branko Katić.

Ivančica Sudac, predsjednica HNS-ove komisije za licenciranje stadiona 1.HNL: -"Zatekli smo bitno bolje stanje na stadionu i unutar njega nego prošlog petka. Uskladili smo promjene koje se moraju dovršiti što prije, a što se tiće igranja protiv dinama u petom kolu mi se nadamo kako će se ta utakmica odigrati na Stanovima. No, tu nije kraj svemu. Iako će Stanovi vjerojatno dobiti 'zeleno svjetlo' za odigravanje prvoligaških utakmica za ovu sezonu, za sljedeću sezonu ovo što smo sada vidjeli neće biti dovoljno. Prema uvjeravanjima iz kluba izgradnjom nove zapadne tribine konačno bi se otklonili i najsitniji detalji te bi Zadar trebao dobiti konačnu a ne privremenu licencu." - za kraj je kazala Ivančica Sudac

Foto galerija






















Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.