Antonio Ježina: "Znam, kriv sam za dosta golova do sada"
Piše: H.B. | Objavljeno 13.8.2008 u 23:26.
ZDNews.hr

Antonio Ježina Foto: Arhiva (ZDS)


Antonio Ježina (19) do sada je prošao sve reprezentativne uzraste, a prošlu sezonu je branio za juniore te je paralelno trenirao sa Subašićem, Vukovićem i trenerom vratara Rogićem. Iako je realno bilo za očekivati kako će Vuković biti taj koji će prvi stati između vratnica, Ježina je preko noći postao prvi vratar te je u prve tri utakmice bio kriv minimalno za jedan gol u svakom susretu - što i sam priznaje.

Iako se za sada sve još uvijek može pripisati neiskustvu, strahu i trenutnoj tremi (s obzirom na godine mladog vratara), Zadranima se ne piše dobro budu li i u 20. kolu prvenstva među vratnicama imali nespremnog vratara koji će olako primati golove i rušiti sve što ostatak ekipe mukotrpno (g)radi. Trener Zebić također napominje kako je Ježina mlad i treba mu se pružiti prilika. Ta prilika mu je i pružena. Ostaje nam samo za vidjeti kako će se razvijati karijera ovog mladog vratara. Nadamo se pozitivno...

"Mogu i moram bolje"

- "Pa sigurno je da je moglo biti i bolje, ali kada sagledam sve sjestan sam da sam imao barem po jednu grešku u svakoj utakmici radi koje smo primili gol. Trebam raditi i usavršavati se, da bih još više napredovao trebam iz dana u dan raditi sve napornije što i činim."

Kriv za gol protiv Hajduka

- "Zadar je protiv Hajduka pokazao dobru igru, to je sigurno. Pokazali smo da smo kvalitetna momčad i da se neće olako moći protiv nas. Eto, dogodilo se to da je Ibričić pucao slobodni udarac, a ja sam primio gol, premda napominjem da sam i ja morao bolje reagirati u toj situaciji. Tu smo prosuli tako vrijedan bod."

Mlad je, gleda ga se pod povečalom, fali mu koncentracije i iskustva

- "Druga utakmica protiv Slaven Belupa je bila dobra. Odigrali smo dobro i tu utakmicu. Ja priznajem svoje greške. Kriv sam za gol koji sam primio. Moram biti više koncentriran na igru. Ukoliko te stvari uspijem ispraviti mislim da više neću primati olako golove. Pokazali smo da igramo dobar nogomet i sigurno je da naši rezultati prošle sezone nisu bili samo slučajnost, već smo igrali dobar nogomet što ćemo i nastaviti u ovoj sezoni."

Gol sa 40 metara protiv Osijeka

- "Eto i u Šibeniku sam imao problema. Loše sam ispucao loptu sa ruba kaznenog prostora, točno u noge protivničkog igrača koji mi je zakucao gol sa 40 metara. Nije bilo teoretske šanse da obranim taj udarac. Moja greška! Kasnije smo pokazali da možemo timski odigrati kako treba.

Tek nakon što je kapetan Surać isključen iz igre, mi smo se pribrali i psihološki i fizički, a onda je Tomasov uzeo stvar u svoje ruke i 'riješio nam bod', na čemu smo mu svi zahvalni. Tomasov ovu sezonu vuče konce. Pokazao je svoju kvalitetu i u prošloj sezoni, a to nastavlja i u ovoj sezoni. Još jednom ponavljam, mi smo mu zahvalni na tome. Kad bi barem cijelu utakmicu igrali kao što igramo druga poluvremena..." - za kraj će Ježina

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.