Dragan Župan: "Stanovi su Wembley u usporedi sa Šubićevcem"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.8.2008 u 18:20.
ZDNews.hr

Dragan Župan Foto: ZDS (Arhiva)


Dragan Župan odigrao je gotovo cijelu utakmicu unatoč procjenama fizioterapeuta i liječnika kako će moći odigrati maksimalno jedno poluvrijeme. Kako i sam Župan kaže, bolove nije osjećao pa nije imao potrebu za izlaskom iz igre. Svojim sudjelovanjem i stvaranjem akcija dosta je pridonio igri Zadra koji se na kraju uspio vratiti od 0-2 do 2-2.

Što reći o utakmici? Zadovoljni ste s bodom iz Šibenika?

"Prvo poluvrijeme je bilo jako loše. Teren nije bio dobar a mi smo igrali užasno, još smo primili i taj gol. Drugo poluvrijeme je krenulo loše za nas jer je Surać dobio crveni karton. Ovaj ga je povlačio, Suraću je malo poletjela ruka i sudac mu je odmah dao crveni karton bez puno razmišljanja. Sigurno je da smo zadovoljni s bodom jer smo pokazali da možemo dobro igrati."

'Skupili smo se kao ekipa i to je urodilo plodom'

"Nakon što smo ostali bez Suraća 'skupili smo se' kao ekipa i odlučili napraviti maksimalan presing. I baš kada smo krenuli sa maksimalnih 'sto posto' Ježina je napravio taj kiks i primio gol sa 40 metara što nas je dodatno šokiralo. Opet smo pokušali timski, to nam je i uspjelo jer smo postigli dva pogotka, točnije, Tomasov je odlično reagirao kod prvog, a posebno kod drugog gola.

Sve u svemu, stvarno možemo biti i više nego zadovoljni sa osvojenim bodom iz Šibenika. Od 0-2, još i crveni karton našeg kapetana, mislim da se samo velike ekipe mogu vratiti sa svim tim 'pegulama' koje su nas pratile tijekom utakmice."

Izdržao gotovo cijelu utakmicu

"Istina, izdržao sam gotovo cijelu utakmicu, točnije trener Zebić me zamjenio u 88. minuti. Trčao sam, mislio sam da će biti problema no hvala dragom Bogu sve je bilo u najboljem redu. Mislim da svi moramo biti maksimalno zadovoljni s ovim bodom iako smo imali svoje prilike za pobjedu."

'To nije to'

"Da, došlo je dosta ljudi iz Zadra i to nam je puno značilo, ali, 'to nije to'... Mi smo naviknuli na igranje na Stanovima i ovo nam je stvarno jednako kao da igramo na gostujućem terenu. Na Stanovima uvijek bude sve puno, teren je odličan... Ovo je katastrofa od terena. Ništa više nego oranica. Čak mogu reći da je zadarski travnjak Wembley za ovu oranicu na Šubićevcu" - za kraj je kazao Dragan Župan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.