Giergia: "Brewer me optužuje za nešto što nisam učinio, pa će imati posla s policijom"
Piše: H.B. | Objavljeno 11.8.2008 u 13:19.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što je na internet procurio video zapis u kojemu bivši razigravač Zadra Corey Brewer direktno putem komentara na popularnoj stranici YouTube optužuje direktora KK Zadar Giuseppea Giergiju za primanje mita, Giergia je podnio kaznenu prijavu protiv bivšeg igrača Zadra Coreyja Brewera.

U svojim komentarima Brewer je navodi sljedeće: "STOP STEALING MONEY - kyle hill 12.000 dean oliver 6.000 carl english 6.000 andre patterson 20.000 u tell me where the money at"

Nakon nekoliko komentara koji su dodani malo kasnije na sporni video uradak, Brewer je ostavio i svoj broj mobitela u slučaju da ga netko želi kontaktirati :" call me 901 406 4343." - napisao je.

Što se komentara na sporni uradak na YouTubeu tiče, oni su uglavnom uvredljivog sadržaja po sportskog direktora. No, on nas je danas nešto poslje 12 sati kontaktirao kako bi, kako kaže, zaustavio širenje neistine i lažne propagande protiv njega.

"Ja se nalazim u prvoj policijskoj postaji i podigao sam kaznenu prijavu protiv te osobe koja je postavila na internet taj video. Nemam apsolutno nikakve veze sa navedenim optužbama i ovo je jedna vrlo neugodna situacija za mene. Najbolje bi bilo kada bi se svi ti igrači za koje Brewer navodi da im je uzeta provizija doveli u Zadar pa da i oni sami potvrde kako te optužbe nemaju veze sa zdravim razumom.

Ne osjećam se krivim niti malo. Nikad nisam uzimao mito ni od jednog igrača i za ovo što se dogodilo odgovarat će osoba koja je postavila lažni video uradak protiv mene. Nedopustivo je da takve lažne opužbe prođu nekažnjeno. Još jednom ponavljam, a to sam rekao i policiji, neka se pozovu svi sporni igrači koji će samo potvrditi ovo što sam rekao, a to je da nikad nisam uzimao mito, pa ni od Brewera ni od ostalih čija on imena navodi na svojoj stranici." - kazao nam je vidno uzrujani Giergia.

U spornom video uratku, na kraju samog video zapisa Brewer također navodi: "Ako želite znati istinu, želio bih se zahvaliti svom treneru koji mi je platio novce iz svog džepa." Na naš upit sportskog direktora Giergie i predsjednika Magaša je li Aco Petrović isplaćivao vlastitim novcem igrače Zadra - dobili smo negativni odgovor. Prema navodima Giergie i Magaša to se nikad nije dogodilo, a Breweru je isplaćen i posljednji dolar u redovnom roku.

Ostaje za vidjeti kakav će rasplet imati ovaj pomalo bizaran incident. Brewer tvrdi jedno, dok Giergia tvrdi potpuno drugo. Američki branič je ostavio svoj broj mobitela kako bi ga se moglo kontaktirati za daljnje upite, dok s druge strane Giergia poziva 'sporne' igrače da potvrde kako im on nije uzimao proviziju...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.