Odlučeno je: Zadar - Osijek igrat će se na Šubićevcu
Piše: H.B. | Objavljeno 9.8.2008 u 15:56.
ZDNews.hr

Foto: ZDS (Arhiva)


Na današnjoj press konferenciji održanoj u NK Zadar predsjednik kluba Branko Katić okupljenim novinarima je potvrdio kako se utakmica trećeg kola 1.HNL između Zadra i Osijeka ipak neće odigrati na zadarskim Stanovima već na Šubićevcu u Šibeniku.

Naime, iako je HNS-ova komisija za licenciranje stadiona 1.HNL jučer detaljno pregledala zadarski stadion, na razočaranje čelnih ljudi kluba i svih navijača NK Zadar, obistinile su se 'crne slutnje'. Unatoč velikim zahvatima koji su proteklih mjesec dana učinjeni na stadionu, niti to nije bilo dovoljno za ishodovanje dozvole.

Predsjednik je kazao kako je delegacija HNS-a tražila 'dlaku u jajetu'. Kazao je također kako su upravo Zadrani prvi pokrenuli incijativu uklanjanja ograde (na istočnoj tribini) da bi takvu odluku ovih dana donio i sam HNS.

Zahvalio se ljudima iz NK Osijek koji su imali strpljenja svih ovih dana i koji su na kraju ipak pristali igrati utakmicu na Stanovima. Bilo kako bilo, utakmica trećeg kola 1.HNL igra se na u Šibeniku na stadionu Šubićevac sutra s početkom u 20.00h.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.