Ekskluzivno: Nesuđeni igrač Chivasa trenira s prvom momčadi Zadra!
Piše: H.B. | Objavljeno 8.8.2008 u 23:12.
ZDNews.hr

Mario Matanović i Peter Hazdovac


Peter Hazdovac, amerikanac s hrvatskom putovnicom već pet dana trenira s prvom momčadi Zadra, a u klub ga je doveo sportski direktor profesor Josip Bepo Bajlo koji o njemu ima samo riječi hvale:

"Prema riječima Marka Mlinarića, koji je bio njegov privatni trener u Zagrebu i koji mi je i preporučio ovog mladog igrača, riječ je o špic igraču koji studira na sveučilištu u Americi. Prema referencama koje sam dobio radi se o kvalitetnom igraču, no to će se vidjeti kroz neko vrijeme koje će on provesti s nama te ćemo onda odlučiti da li je on igrač za nas ili ne."

Nakon današnjeg treninga razgovarali smo s Peterom koji ne krije zadovoljstvo dolaskom u Zadar. Napominje kako bi volio ostati ovdje te zaigrati u sastavu Zadra. Sviđa mu se grad, a o ekipi i trenerima s kojima svakodnevno trenira ima samo pohvalne riječi.

Možete li nam se ukratko predstaviti i kazati nam gdje ste do sada igrali te na kojoj poziciji igrate?

"Moje ime je Peter Hazdovac i dolazim iz Los Angelesa. Do sada sam igrao četiri godine na collage-u u Los Angelesu. Bio sam na probi u Chivasu no na moju žalost tamo nisam uspio."

"Volio bih ostati i potpisati za Zadar"

"Prema meni se svi odnose fenomenalno. Treneri i igrači su me dobro prihvatili, u klubu je jako dobra i vesela atmosfera i slobodno mogu kazati kako sam do sada zadovoljan s prijemom ljudi. Ovdje sam tek pet dana i bila bi mi velika čast zaigrati u Zadrovom dresu."



Koja su vaša očekivanja?

"Sigurno je da bih htio ostati u Zadru. Kao što sam rekao dobro su me prihvatili suigrači. Ukoliko se uspijem nametnuti nadam se da ću potpisati za Zadar."

Na kojoj poziciji igrate?

"Igram desnog bočnog no prije nekog vremena sam igrao i u samoj špici napada tako da mogu igrati obje pozicije." - za kraj nam je kazao Peter.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.