FOTO: HNS-ova delegacija za licenciranje stadiona još jednom posjetila Stanove
Piše: H.B. | Objavljeno 8.8.2008 u 23:12.
ZDNews.hr

Foto: ZDS (Arhiva)


Zadarske Stanove danas je još jednom 'pročešljala' posebna HNS-ova delegacija za licenciranje stadiona 1.HNL. Djelatnici nogometnog saveza oko 18 sati izišli su na teren te su detaljno proučili i najmanje preinake na zadarskom stadionu.

Pregledavale su se klupe, teren, tribina za gostujuće navijače, istočna tribina, dio sjeverne tribine odvojen od dijela za gostujuće navijače, južna tribina, novinarska loža, ulazi i izlazi, udobnost sjedalica, te raspodjela tribina na sektore.

Djelatnici HNS-a sve su i detaljno i pedantno uslikali. Dakle, sve je učinjeno kako bi se komisija za dodjelu licencije uvjerila da su Stanovi spremni za dobivanje privremene licencije za odigravanje utakmica 1.HNL

Iako se do zaključenja ovog teksta još uvijek nije znalo hoće li Zadrani utakmicu trećeg kola 1.HNL protiv Osijeka odigrati na Šubićevcu ili na Stanovima, prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo, velika je vjerojatnost kako će izabranici Dalibora Zebića utakmicu protiv Osijeka ipak odigrati na Stanovima.

Konačnu odluku gdje će se igrati utakmica trećeg kola 1.HNL između Zadra i Osijeka javnost bi trebala doznati sutra, kazao nam je to Novica Erlić, direktor kluba.

Foto galerija



















Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.