Danijel Jusup u Lokomotivu iz Rostova
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 8.8.2008 u 22:52.
ZDNews.hr

Danijel Jusup pronašao angažman Foto: novi-zagreb.hr


Poznati zadarski košarkaški trener Danijel Jusup, pod čijim je mandatom Zadar osvojio regionalnu NLB ligu, u petak je potpisao dvogodišnji (2+1) ugovor s ruskim Lokomotivom iz Rostova. Jedan od najboljih hrvatskih trenera koji je u svojoj karijeri trenirao Zadar, Split, Zagreb, Telekom Bonn, Anwil Wloclawek i Benston tako će od sada voditi ruskog prvoligaša čiji je dres prošle sezone nosio hrvatski reprezentativac Krešimir Lončar. Jusup će imati priliku voditi dobar klub u vrlo snažnoj ligi u koju je ovoga ljeta pristiglo nekoliko vrlo zvučnih pojačanja iz NBA lige.

U svojoj je povijesti Lokomotiv Rostov došao do finala FIBA EuroCupa 2005. godine, a sljedeće će se godine natjecati u FIBA-inom EuroChallengeu. Jusup je bez angažmana bio od prosinca 2007. godine kada ga je na klupi Zagreba smijenio Željko Pavličević.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.