Odluka o domaćinstvu sutra, komisija HNS-a na stanovima danas u 18h
Piše: H.B. | Objavljeno 8.8.2008 u 16:19.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


"Popodne, sutra, u četvrtak, u petak, u subotu" - riječi su koje je najčešće novinarima ponavljao Novica Erlić na upite da li se zna hoće li Zadar protiv Osijeka igrati na Šubićevcu ili na Stanovima.

Da li je konačno odlučeno gdje će Zadar igrati u nedjelju?

"Nikakvih novih informacija nema. Sve što vam mogu kazati je to da nam papiri od HNS-a stižu svakodnevno a mi svoje šaljemo nazad. Danas su stigli posljednji papiti te ćemo sutra ujutro konačno znati igramo li u nedjelju na Stanovima ili na Šubićevcu."

Kolike su šanse da Zadar ipak zaigra na Stanovima

"Pa da nema šansi da se to dogodi mi se nebi ovoliko trudili niti bi svakodnevno surađivali s HNS-ovim odjelom za licenciranje. Ja se iskreno nadam da ćemo konačno ujutro znati više" - kazao je Erlić

Prema informacijama kojima raspolažemo, komisija HNS-a još jednom će posjetiti Stanove prije konačne odluke o domaćinstvu za treće kolo 1.HNL - danas u 18 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.