Reno Sinovčić: "Zadar će vjerojatno igrati na Stanovima"
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 7.8.2008 u 19:32.
ZDNews.hr

Reno Sinovčić - vanjski stručni suradnik NK Zadar Foto: ZDS (Arhiva)


Prema svemu sudeći, nogometaši Zadra najvjerojatnije će utakmicu trećeg kola 1.HNL ipak odigrati na Stanovima. Vijest je ovo koju je novinarima priopćio vanjski stručni suradnik NK Zadar Reno Sinovčić.

Također je dodao kako su tijekom cijelog današnjeg dana u dogovoru s HNS-ovim odjelom za licenciranje radili na usaglašavanju uvjeta za dobivanje privremene licencije, te je za kraj kazao kako se nada da će se do petka ujutro napokon znati hoće li Zadar igrati protiv Osijeka na Stanovima ili na Šubićevcu.

U razgovoru za ZadarSport direktor kluba Novica Erlić kazao nam je kako je 'zapelo' na papirologiji vezanoj za reflektore koji greškom nisu poslani te je kazao kako se nada pozitivnom odgovoru tijekom sutrašnjeg dana kada bi papiri trebali stići u stožer HNS-a.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.